Vespa meraklılarına kiralama kolaylığı

Vespa meraklılarına kiralama kolaylığı

access_time13 Ağustos 2015 13:09
Vespa, günlük kiralama ile meraklılarına kolaylık sağlamayı hedefiyor
Özgürlüğüne düşkün gezginler için tasarım, tarz ve teknolojiyi bir araya getiren İtalya’nın en köklü motosiklet markası Vespa ile yeni rotalar keşfetmeye hazır mısınız? İstinye, Sultanahmet, Karaköy, Bodrum, Alaçatı, Kuşadası, gibi farklı noktalardan kiralanabilen Vespa Primavera ile özgürce yol almak mümkün. Üstelik, bu hizmeti Ferco Motor günlük 25 eurodan başlayan fiyatlarla sunuyor.
   
Avrupa’nın en popüler iki tekerleklisi Vespa, özgürce seyahat edip gezip görmek isteyenlerin vazgeçilmezi. Dünyada birçok kentte, turistik beldeleri bir Vespa ile gezmek tutku haline gelmişken, bu tutkuyu Türkiye’de de yaşamak mümkün oluyor. Ferco Motor’un ana distribütörü olduğu Vespa’nın Primavera modeli, ister 1 günlüğüne, ister daha fazla gün için kiralanabiliyor.   

Vespa Primavera, İstanbul’da altı farklı noktaya ilave olarak İzmir’den, Bodrum’dan, Çeşme’den, Marmaris’ten ve Kuşadası’ndan kiralanarak hem şehirde hem tatil beldelerinde pratik ve keyifli bir yolculuğa imkan sağlıyor.
   
A2 sürücü belgesine sahip olan herkesin kiralayabileceği Vespa Primavera’nın günlük kira ücretleri 25 eurodan başlıyor. Dönemsel scooter kiralama servisi, bakım ve masrafları üstleniyor  böylelikle Vespaseverler içleri rahat bir şekilde scooter kullanmanın zevkine varıyor. Kiralama ücretine kask, trafik sigortası ve kasko da dahil ediliyor. Kent merkezi, tarihi sokaklar ya da turistik beldelerde Vespa Primavera ile gezerken, bir Roma klasiği Türkiye yollarında da iz bırakmaya devam ediyor .
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Mercedes'ten satış rekoru

Mercedes'ten satış rekoru

access_time06 Ağustos 2015 12:18

Mercedes-Benz satışları Temmuz ayında rekor kırdı

Bodrum'da turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı

Bodrum'da turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı

access_time25 Temmuz 2015 16:44

Muğla’nın Bodrum ilçesinde içerisinde havaalanına giden Belçikalı turistlerin bulunduğu otobüs kaza yaptı

Eskişehir'de trafik kazası

Eskişehir'de trafik kazası

access_time25 Temmuz 2015 12:13

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Volkswagen CC’ye ‘Exclusive’ seçeneği

Volkswagen CC’ye ‘Exclusive’ seçeneği

access_time10 Mayıs 2015 19:06

Volkswagen’in coupé cazibesini, konfor, sürüş ve kalite öğeleriyle birleştiren modeli CC, ‘Exclusive’ serisiyle yeniden şekillendi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)