Frankfurt Otomobil Fuarı'na KIA damgası

access_time16 Eylül 2015 10:18
1 / 3

KIA, Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni modelleri ile şov yaptı. Yeni Sportage’ın dünya lansmanı gerçekleşirken, Yeni Optima ise Avrupa’da ilk kez görücüye çıktı. KIA fuarda yenilenen cee’d modelinin yanı sıra yüksek motor teknolojilerini de tanıttı.

Başarı grafiğini her geçen gün yükselten KIA, dünyanın en büyük otomobil fuarı Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Yeni Sportage ve Yeni Optima modelleri ile boy gösterdi. Bu yıl 66’cısı düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı’nın (IAA) basın açılışı 15 Eylül’de yapılırken,fuarın odak noktasındakimarkalar arasında yeni modelleriyle KIA da yer aldı. Yeni KIA Sportage dünyagenelinde Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkarken,bu yılın başlarında ilk kez tanıtılan Optima ise Avrupa modeliyle görücüye çıktı.

KIA, 17 – 27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, bu yeni iki modelin yanı sıra cee'd modelini ve markanın en son geliştirdiği güç aktarma teknolojilerini sergileyecek. Bu teknolojiler arasında, 1,0 litrelik yeni T-GDI (turbo gaz doğrudan enjeksiyonlu) motor ve markanın yeni geliştirilen yedi vitesli DCT (çift kavramalı şanzımanlı) teknolojileri yer alıyor.

folder_openEtiketler

İlgili Galeriler

Araç satacaklar dikkat: Yağ tuzağı!

Araç satacaklar dikkat: Yağ tuzağı!

access_time08 Mayıs 2024 08:35

Taşıt Tanıma Birimi zorunlu hale geliyor!

Taşıt Tanıma Birimi zorunlu hale geliyor!

access_time06 Mayıs 2024 15:02