İtalyan güzelleri yeni yuvasında

access_time21 Temmuz 2015 14:53
1 / 4
105 yılı geride bırakan İtalyan Alfa Romeo, bir asrı aşan tarihini Temmuz ayından itibaren Milano-Arese’de ziyaretçilere açtı. Alfa Romeo’nun zaferlerle dolu renkli ve sıra dışı tarihini yansıtan yeni müze, markanın adeta kalbi niteliğini taşıyor.  Müzede, birçoğu yalnızca markanın gelişimini değil otomobilin tarihini de gösteren 69 model sergileniyor.

Otomotiv dünyasının en eski markalarından İtalyan Alfa Romeo, geride bıraktığı 105 yıllık tarihini halka açıyor. 1910 yılında Milano’da temelleri atılan, 1986 yılında da otomotiv devi Fiat Grubu’na katılan Alfa Romeo’nun Milano-Arese’de bulunan ve tamamen yenilenen müzesi,Temmuz ayından itibaren ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Alfa Romeo otomobillerinin ilk üretildiği fabrikaya ev sahipliği yapması nedeniyle şirket tarihinde sembolik bir değeri olan Arese’deyeniden canlandırılanmüze, markanın 1960’ların başından bugüne kadar bir araya getirdiği tarihi koleksiyonun en önemli parçalarına ev sahipliği yapıyor.  
folder_openEtiketler

İlgili Galeriler

Los Angeles'ta görücüye çıktılar

Los Angeles'ta görücüye çıktılar

access_time26 Kasım 2019 08:49

Dünya basınını ve otomobil tutkunlarını etkilemeyi başaran lüks marka araçlar yeni modellerini Los Angeles'ta görücüye çıkardı.

Yılın otomobili olmak için yarışacak adaylar açıklandı

Yılın otomobili olmak için yarışacak adaylar açıklandı

access_time22 Ekim 2019 13:25

Cenevre Otomobil Fuarı'nda '2020 Avrupa'da Yılın Otomobili' unvanını kazanmak için sahne alacak araçlar açıklandı. Geçtiğimiz sene Jaguar I-Pace'in kazandığı ödül için bu yıl...

New York Otomobil Fuarı kapılarını 119'uncu kez açtı

New York Otomobil Fuarı kapılarını 119'uncu kez açtı

access_time18 Nisan 2019 09:25

Dünya otomotiv endüstrisinin en eski fuarlarından olan ve bu yıl 119. düzenlenen New York Uluslararası Otomobil Fuarı yarın kapılarını ziyaretçilere açacak.