Arda Turan Lassa'yı uçurdu

Arda Turan Lassa'yı uçurdu

access_time21 Mart 2016 14:21
Barcelona sponsorluğu ve Arda Turan’ın oynadığı reklam filmi, Lassa’nın hedeflerini büyüttü. Avrupa’dan şirkete bayilik için teklif yağmaya başladı
Lassa'yı küresel bir marka haline getirmeyi hedefleyen Brisa, Barcelona sponsorluğu ile Avrupa'da hedefi 12'den vurdu. Arda Turan'ın oynadığı reklam filminden sonra Lassa distribütörlüğü için Avrupa'dan teklif yağmaya başladı.
Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, FC Barcelona ile yapılan sponsorluk anlaşmasının bir sıçrama noktası olduğunu söyledi. Lassa markası için Barcelona sponsorluğu ve Arda Turan'ın önemli bir fırsat yarattığını vurgulayan Gürçay, "İspanya'da 40'tan fazla tabelalı satış noktamız var. Barcelona, sayesinde, özellikle İspanya'dan önemli geri dönüşler almaya başladık. Satış noktalarımızın bulunmadığı yerlerden de bayilik talepleri alıyoruz" şeklinde konuştu.
Lassa ile 70 ülkede faaliyet gösterdiklerini anlatan Gürçay, kısa vadede aktif olmadıkları coğrafyalara açılmayı hedeflediklerini söyledi.
Ortakları Bridgestone'un Lassa'nın dış pazarlardaki varlığını güçlendirmesi için tam destek verdiğinin altını çizen Gürçay, şöyle devam etti: "Barcelona sponsorluğuyla bir yandan Avrupa'da yerimizi sağlamlaştırırken, diğer yandan Bridgestone'un dağıtım kanallarını kullanarak yeni pazarlara da giriş yapmak istiyoruz.
Bridgestone'un dünya çapında satış ağları var ve konumu çok güçlü. Bu konuda Bridgestone ile görüşmelerimiz sürüyor."
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

access_time11 Mayıs 2024 15:34

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde onarım çalışması

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde onarım çalışması

access_time11 Mayıs 2024 14:37

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi Ankara istikametinde yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle bölgede ulaşım tek şeritten sağlanacak.

1 haftada 1 milyon 896 bin araca denetim

1 haftada 1 milyon 896 bin araca denetim

access_time11 Mayıs 2024 13:58

İçişleri Bakanı Yerlikaya, trafik ekiplerince 2-9 Mayıs tarihleri arasında 1 milyon 896 bin 66 araç denetlendiğini açıkladı

Tesla'dan 500 milyon dolarlık 'şarj' yatırımı

Tesla'dan 500 milyon dolarlık 'şarj' yatırımı

access_time10 Mayıs 2024 17:13

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, şarj istasyon sayısını artırmak için harekete geçti. Şirketin CEO'su Elon Musk, Tesla'nın Supercharger isimli şarj istasyon ağını 500...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)