Arvento'ya büyük onur

Arvento'ya büyük onur

access_time13 Ağustos 2013 13:26
Türkiye’nin lideri, Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nu kapsayan bölgede de ikinci büyük oyuncu oldu...
Bağımsız araştırma şirketi BergInsight’ın yayımladığı rapora göre Arvento, araç takip sistemlerinde Türkiye’nin lideri, Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nu kapsayan bölgede ise en büyük ikinci oyuncu oldu.
BergInsight’ın araç takip ve filo yönetimi sistemleri alanında Doğu Avrupa, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu bölgelerinde bulunan 30 ülkeyi kapsayan araştırmasının sonuçlarına göre Arvento, araç takip sistemleri alanında bölgenin en büyük ikinci oyuncusu. Araştırmaya göre bölgenin lideri ise bir Belarus firması olan Gurtam.
ARVENTO BÖLGENİN EN BÜYÜK İKİNCİ OYUNCUSU
2012 yılı verilerine göre hazırlanan rapora göre Arvento, Doğru Avrupa ve BDT bölgelerinin en büyük ikinci araç takip firması ve Türkiye’de de alanında pazar lideri konumunda. Tamamını Türkiye’de geliştirip ürettiği araç takip sistemleriyle Türkiye’nin yanı sıra 22 ülkede daha faaliyet gösteren Arvento, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Doğu Avrupa bölgelerinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve Ortadoğu’da da etkin olarak faaliyet gösteriyor.
Rapora göre toplamda 20 milyona yakın ticari aracın trafiğe kayıtlı olduğu Doğu Avrupa ve BDT bölgelerinde, 2012 yılı sonu itibariyle 2. 2 milyon adet olan aktif araç takip sistemi sayısı, yılık yüzde 22.6 büyümeyle 2017 yılında 6.1 milyon adede ulaşacak. Ticari araçların ülke ekonomilerinde önemli bir yer tuttuğu bu bölgelerde, yakıt tasarrufu ve uydu teknolojileriyle ilgili düzenlemelerin de etkisiyle araç takip pazarının önümüzdeki yıllarda devam edecek bir büyüme periyoduna girdiği öngörülüyor
2014 HEDEFLERİ BÜYÜK
Türkiye’de ve 22 ülkede, 22 binden fazla müşterisine ait 300 bine yakın araca hizmet veren Arvento, faaliyet gösterdiği ülke sayısını 2014 yılı sonu itibariyle 40 ülkeye çıkarmayı planlıyor. Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, “Yapılan araştırma her ne kadar Doğu Avrupa, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu incelemesi olsa da Arvento bugün itibariyle Ortadoğu, Arap Yarımadası ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de kendi alanında bölgenin en büyük oyuncularından biri. Ayrıca bugün, 2013 yılının üçüncü çeyreği itibariyle, araştırmada baz alınan rakamların neredeyse üç katına yakın bir sayıya ulaştık ve belki de bölgedeki liderliği de çoktan ele geçirmiş durumdayız. Kendi alanımızda dünyanın ilk 3 oyuncusundan biri olma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz“ dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Engelliye dört koldan destek

Engelliye dört koldan destek

access_time15 Mayıs 2024 11:48

Yurt içinden satın alınan taşıtlarda engellilere ÖTV avantajı sağlanıyor. Engellilik derecesi yüzde 90 veya daha fazla olan malul veya engellilerce, 5 yılda bir defaya mahsus...

ABD, Çinli elektrikli araçlardan alınan vergiyi 4 kat artırıyor

ABD, Çinli elektrikli araçlardan alınan vergiyi 4 kat artırıyor

access_time15 Mayıs 2024 08:47

ABD'nin, Çinli elektrikli araçlara uyguladığı tarife oranını bu yıl yüzde 25'ten yüzde 100'e çıkaracağı bildirildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)