BMW dalgalara meydan okuyacak

BMW dalgalara meydan okuyacak

access_time04 Mayıs 2013 08:31
BMW Bosphorus Sailing Fest 2013 5 Mayıs'ta gerçekleşiyor
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından, Türkiye’de denizcilik ve yelken kültürünün  yaygınlaşmasına ve deniz turizminin gelişimine katkısı olması amacıyla üçüncü kez gerçekleşecek “Bosphorus Sailing Fest” 2013 yılında Borusan Otomotiv  ana sponsorluğunda düzenleniyor. 

5 Mayıs Pazar günü İstanbul Boğazı’nda düzenlenecek BMW Bosphorus Sailing Fest kapsamındaki yat yarışlarına rekor sayıda katılım bekleniyor. Her tip yelkenli teknenin katılımına açık yarışlarda Yelken Tutkunları sınıfında lisans zorunluluğu da aranmayacak.

IRC sınıflarında genel klasman birincisi olacak ekip 28 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında Slovenya’da düzenlenecek BMW Sailing Cup International Final’ine katılma hakkı kazanacak. Diğer yandan Bebek Parkı’nda kurulacak festival alanında, yelken duayenlerinin katılacağı söyleşiler, çocuk ve yetişkin aktiviteleri, Power FM DJ showları ve canlı müzik performansları ile 7den 70’e tüm deniz ve yelken severler bir araya gelecek.

Uzaklar II teknesi ile Antarktika’ya yelken açan Osman Atasoy ve Sibel Karasu, 2016 Rio Paralimpik Oyunları’na hazırlanan yelkencimiz Hüseyin Akbulut, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda başarılı sonuç alan ve 2012 Laser Kadınlar Avrupa 3.sü olan Nazlı Çağla Dönertaş ve 2012 ISAF Gençler Dünya Şampiyonası’nda 5. olan Pınar Kaynar da tecrübelerini yelken severler ile paylaşacak.

İstanbul Boğazı’nda muhteşem görüntüler oluşturucak BMW  BOSPHORUS SAILING FEST 2013 Ayhan Sicimoğlu konseriyle sona erecek. 

Festivalin her yıl büyüyerek gelişmesi ve Türkiye’nin en kapsamlı Yelken Festivali olması hedefleniyor.

BMW, tüm dünyada olduğu gibi Borusan Otomotiv ile Türkiye'de de yelken sporuna destek vererek spora olan tutkuyu arttırıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Avrasya Tüneli'ne dev zam

Avrasya Tüneli'ne dev zam

access_time16 Mayıs 2024 11:40

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine 16 Mayıs 2024 tarihi itibariyle zam geldi. Tünelin tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 80 TL'den 112 TL'ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Engelliye dört koldan destek

Engelliye dört koldan destek

access_time15 Mayıs 2024 11:48

Yurt içinden satın alınan taşıtlarda engellilere ÖTV avantajı sağlanıyor. Engellilik derecesi yüzde 90 veya daha fazla olan malul veya engellilerce, 5 yılda bir defaya mahsus...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)