BP’de 2014’te  pompacılar başrolde

BP’de 2014’te pompacılar başrolde

access_time30 Haziran 2014 13:19
BP, bayileriyle birlikte kazanmaya odaklı büyüme stratejisinde, müşteri memnuniyetinin iki temel unsuruna; iyi ürün ve iyi hizmete odaklanıyor
BP, önümüzdeki dönemde faaliyetlerini bayileriyle birlikte ortak hedef olarak belirlediği “müşteri odaklılık” stratejisi çerçevesinde yürütecek. BP’nin bayilerle birlikte kazanma yaklaşımına dayalı yeni stratejisinin odak noktasını ise hizmet ve ürünlerin müşterilerle buluştuğu akaryakıt istasyonlarında müşterilerle ilk iletişimi kuran pompacılar oluşturuyor.
BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen, bu göreve gelmesinin ardından düzenlenen ilk basın toplantısında BP’nin önümüzdeki dönem stratejilerini aktardı. Toplantıda ayrıca BP’nin pompacıları konu alan ve son dönemde sosyal paylaşım platformlarında büyük ilgi gören BP’nin marka yüzü Mustafa Sandal’ın rol aldığı viral videosu ile yeni BP otogaz reklam filmi de basın mensuplarıyla paylaşıldı.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen, BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ve sanatçı Mustafa Sandal’ın katıldığı basın toplantısında konuşan Thomsen, Türkiye’nin BP için stratejik beş pazardan biri olduğunu vurguladı ve konumu nedeniyle önümüzdeki dönemde bu alandaki öneminin giderek artacağını belirtti. Thomsen şunlar söyledi. “Türkiye’nin dinamik ve yoğun bir rekabet içinde bulunan akaryakıt pazarının önümüzdeki dönemde büyümesini sürdürmesini öngörüyoruz. 2013 yılı BP için çok başarılı bir yıl oldu. 38 yeni istasyon açtık, gerçekleştirdiğimiz kampanyaların da desteği ile satışlarımızı, marka algımızı arttırdık” dedi.

2104 yılı hedeflerinden de söz eden Thomsen şunları söyledi; “Bayilerimizle birlikte müşteri memnuniyetinin önümüzdeki dönemdeki başarımızda kilit rol oynayacağına inanıyoruz. Sadece büyümek değil karlı bir büyüme gerçekleştirmek istiyoruz, iş planlarımızı da buna göre kurguladık. Birlikte kazanmaya ve birlikte büyümeye odaklanıyoruz” 

Thomsen: Müşteri memnuniyetinin iki unsuru; İyi ürün, iyi hizmet
Türkiye’de akaryakıt sektöründe yoğun bir rekabet olduğunun altını çizen Martin Thomsen,  sunulan ürün ve hizmetin müşteri tercihlerini ve sürekliliğini belirleyen en önemli unsurlar olduğunu kaydetti ve “BP küresel olarak ürün geliştirmeye büyük yatırım yapıyor. Müşterilerimize gelişmiş ürünler sunmak bizim için son derece önemli. Her yıl ürün geliştirmek için gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmalarına yaklaşık 75 milyon dolarlık bir bütçe ayrılıyor. Hizmet tarafında ise müşterilerimizin istasyonlarımıza çok iyi karşılandıkları, müdavimi oldukları herhangi bir yere gittiklerinde hissetikleri iç rahatlığı, güven ve keyifle gelmelerini istiyoruz ve bunu sağlamak için çalışıyoruz. Burada en önemli görev de pompacı arkadaşlarımıza düşüyor. Müşterilerimizle BP adına ilk iletişimi kuran bu arkadaşlarımızın ev sahipliği, güleryüzü, işbilirliği, zamanı doğru kullanma becerisi ve verdiği hizmet önemli bir değer oluşturuyor ve biz bu değeri çok önemsiyoruz.” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Çin'den Tesla'ya fabrika izni

Çin'den Tesla'ya fabrika izni

access_time14 Mayıs 2024 11:41

Tesla'nın Çin'de kuracağı enerji depolama ünitesi fabrikasına inşaat izni verildi

Togg Avrupa'da satışa çıkıyor

Togg Avrupa'da satışa çıkıyor

access_time14 Mayıs 2024 08:05

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, katıldığı bir canlı yayında Togg'un Avrupa pazarına çıkışıyla ilgili açıklama yaptı. Kacır, "Togg, 2025 yılının başında Almanya’ya...

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

access_time13 Mayıs 2024 17:19

Çin'de nisan ayında elektrikli araç üretiminin ve satışlarının geçen yılın aynı döneminde göre arttığı bildirildi.

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

access_time13 Mayıs 2024 11:18

Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)