Dünyanın en değerli 40'ıncı markası oldu

Dünyanın en değerli 40'ıncı markası oldu

access_time13 Ekim 2014 08:53
Hyundai, 2014'ün En İyi 100 Global Markası Raporu'na göre marka değerini geçen yıla kıyasla yüzde 16 artırarak, 40'ıncılığa yükseldi
Hyundai, marka danışmanlığı ajansı Interbrand tarafından hazırlanan 2014'ün En İyi 100 Global Markası Raporu'na göre markadeğerini geçen yıla kıyasla yüzde 16 artırarak, 40'ıncılığa çıktı.

Şirketten yapılan açıklamada, raporda, Hyundai'nin 10,4 milyar dolarlık marka değeriyle otomotiv sektöründe birçok Avrupalı, Amerikalı ve Japon rakibini geride bırakarak, 7'nciliğini koruduğu belirtildi.

Hyundai'nin, Interbrand tarafından 10 yıl üst üste "En İyi 100 Global Marka" arasına seçildiğine işaret edilen açıklamada, Hyundai müşterilerinin, uygun fiyat, üstün konfor, yüksek kalite ve pratik kullanım özellikleri yanında markayla aralarında oluşan duygusal bağa önem verdiği, Genesis ve Sonata'nın yeni versiyonlarıyla özellikle üst segmentte büyük çıkış yakaladığı vurgulandı.

Interbrand'in konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Hyundai, hem hacim hem de marka değeri açısından en hızlı büyüyen otomobil markalarından biri ve her yıl başarılarına bir yenisini ekliyor. Marka imajını geliştirirken müşteri memnuniyetini birinci hedef belirleyen Hyundai, her beklentiye uygun modelleriyle öne çıkıyor. Geniş yelpazede sunduğu kaliteli ürünlerindeki iddialı tasarımlar, konfor unsurları ve fiyatlar, marka ve kullanıcıları arasında duygusal bir bağ oluşturmada etkili rol oynuyor."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hyundai Motor Company Pazarlama Müdürü Won-Hong Cho da "Markamızla ilgili faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduruyoruz ve sadece satış odaklı yolumuzda ilerlemiyoruz. Hedefimiz çok satılan değil, en çok sevilen marka olmak" değerlendirmesinde bulundu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Avrasya Tüneli'ne dev zam

Avrasya Tüneli'ne dev zam

access_time16 Mayıs 2024 11:40

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine 16 Mayıs 2024 tarihi itibariyle zam geldi. Tünelin tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 80 TL'den 112 TL'ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Engelliye dört koldan destek

Engelliye dört koldan destek

access_time15 Mayıs 2024 11:48

Yurt içinden satın alınan taşıtlarda engellilere ÖTV avantajı sağlanıyor. Engellilik derecesi yüzde 90 veya daha fazla olan malul veya engellilerce, 5 yılda bir defaya mahsus...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)