Ford Otosan'dan rekor teslimat

Ford Otosan'dan rekor teslimat

access_time25 Aralık 2015 16:37
Otosan, tarihinin en büyük çekici filo teslimatını Medlog Lojistik ile gerçekleştirdi.
Ford Otosan'ın açıklamasına göre, şirketin ağır ticari araç markası Ford Trucks, Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarının tercihi olmaya devam ediyor.

Küresel konteyner taşımacılığında dünya lideri olan ve dünya çapında bir taşıma ağı sunan MSC'nin lojistik yatırım şirketi Medlog Lojistik, 400 adet Ford Trucks 1846T Çekici ile filosunu genişletti.

Ford Otosan'ın bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük teslimatın, Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen töreninde, Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün  plaketini, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Otokoç Genel Müdürü Görgün Özdemir'den aldı. Törende Ford Otosan, Medlog ve Otokoç yöneticileri de hazır bulundu. 

 Medlog Lojistik Genel Müdürü Görgün, törende yaptığı konuşmada, Ford Trucks çekicileri ile filolarını büyütmeyi tercih ettiklerini belirterek, "Medlog Lojistik olarak, gemilere yaptığımız konteyner taşımacılığında değerlendirmek üzere Ford Trucks modelleri ile yolumuza devam ediyoruz. Ford Trucks'ın sunduğu yüksek performans, kanıtlanmış sağlamlık ve düşük kullanım maliyet avantajları tercihimizdeki en büyük etkenler oldu. 2016 yılında da bu iş birliğimizin artarak devam etmesini arzu ediyoruz" bilgilerini paylaştı. 
 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Çinli otomobil markalarından Türkiye'ye yatırım hamlesi

Çinli otomobil markalarından Türkiye'ye yatırım hamlesi

access_time17 Mayıs 2024 11:42

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli iki elektrikli araç üreticisinin Türkiye'de yatırım yapmaları için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu...

Avrasya Tüneli'ne dev zam

Avrasya Tüneli'ne dev zam

access_time16 Mayıs 2024 11:40

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine 16 Mayıs 2024 tarihi itibariyle zam geldi. Tünelin tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 80 TL'den 112 TL'ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)