İki teker tutkunları fuara

İki teker tutkunları fuara

access_time25 Şubat 2016 06:31
Türkiye’de motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği fuar, bugün kapılarını açıyor
Motosiklet tutkunlarının merakla beklediği fuar Eurasia Moto Bike Expo başlıyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 28 Şubat’a kadar sürecek fuar, motosikletlerin güç gösterisine sahne olacak. 

Baharın yaklaşmasıyla birlikte motosiklet ve bisiklet severlerin sabırsızlıkla beklediği Eurasia Moto Bike Expo’nun 8’incisi, 25-28 Şubat arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, Orta Asya ve komşu ülkelerden yaklaşık 150 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda en son modellerin yanı sıra kasktan lastiğe pek çok ürün de sergilenecek. 

Fuarın dikkat çekici modelleri arasında  Honda CRF 1000 L Africa Twin, KTM RC200, Suzuki V-Strom 650/XT, Hintli Hero’nun Karizma 225 ve Bajaj’ın Avenger 150’si bulunuyor. Amerikan motosiklet efsanesi “Indian” da, fuarda Türkiye’ye “Merhaba” diyecek.

Heyecanlı gösteriler

Motosiklet Endüstrisi Derneği, Bisiklet Endüstrisi Derneği ve Motosiklet Sanayicileri Derneği’nin desteklediği fuarı düzenleyen Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, fuarın Türk firmalarına ilişkilerini geliştirmeleri için olanak sağlayacağını söyledi.
Fuarda, dünya şampiyonu yarışçılar da motosiklet üzerinde yerçekimine meydan okuyan akrobatik hareketleriyle heyecan fırtınası estirecek.

KTM’den fuar sürprizi RC200

Fuara özel indirimler planlayan Avusturyalı motosiklet üreticisi KTM, 200 cc olmasına rağmen dış görünüşüyle göz alıcı duran RC200 modelini hazırladı. Motosikletin üstün performansını verimlilikle birleştiren KTM, Avrupalı olmanın getirdiği anlayışla her parçasında kalite ve özen gösterdiğini bu modelle de kanıtlıyor.

Bajaj’dan fuara özel beşi bir yerde

Kuralkan Holding’in temsil ettiği Hintli Bajaj, fuara 5 yeni modelle geliyor. Markanın en gözde modeli “Avenger 150” fuarda ilk kez gösterilecek. Nisanda satışa sunulacak model, klasik çizgileriyle dikkat çekerken, nostalji tutkunlarını hedefliyor. Avenger 150’nin Avrupa tanıtımının da yapılacağını söyleyen Bajaj Pazarlama Müdürü Ekrem Ata, modelin büyük beğeni toplayacağına inandıklarını belirtti.

Hintli Hero ezber bozacak

Hindistan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası Hero, Türkiye’de ilk kez motosikletlerde 5 yıl veya 50 bin kilometre garantiyi başlatarak dikkat çekmişti. Türkiye’de üretim tesisi kurmayı planlayan Hero’nun fuardaki yıldızı “Karizma”, cadde ve macera tarzını yansıtan tasarımı, düşük yakıt tüketimiyle iddialı. 

Fırtına gibi Suzuki V Strom

Japon Suzuki, 7 yeni modeliyle fuarda tutkunlarının karşısına iddialı bir şekilde çıkıyor. Türkiye pazarında yüzde 35 büyümeyi amaçlayan Suzuki, “V-Strom ABS” ile iddiasını sürdürecek. Türkiye’de ilk kez satışa sunulan model sıralı 6 vitesiyle dikkat çekiyor. Türk tüketicisinin motosiklete artan ilgisini gördüklerini belirten Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, özellikle hobi tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek zenginlikte ürünlerle fuada olacaklarını belirtti. Bagaj ve çanta özellikleriyle de göz dolduran V Strom 100’ün 650’lik modeli de fuarda motosiklet severlerle buluşacak.

Maceracı Honda Africa Twin

Dakar Rallisi’ni 4 kez kazanan Honda Africa Twin, fuarın en gözde modelleri arasında. Maceranın sınırlarını kullananın belirlediği Africa Twin, çevikliğiyle dikkat çekiyor. 1000 cc’lik güçlü motoruyla yollarda boy göstermeye hazırlanan motosiklet, her türlü yol koşuluna uygun. Hem asfalt hem de arazi deneyimiyle, zor koşullar için geliştirilen modelin, fuarda ilgi çekmesi bekleniyor. (Milliyet / Gökhan Karakaş)
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da birinci oldu

Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da birinci oldu

access_time21 Nisan 2024 18:00

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda'daki ikinci yarışta rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

access_time01 Nisan 2024 17:44

ABD'li medya grubu Liberty Media, MotoGP'yi satın alarak spor organizasyonlarındaki yatırımlarını genişletti.

Motosiklet satışları otomobili solladı

Motosiklet satışları otomobili solladı

access_time22 Mart 2024 11:43

Motosiklet pazarı 2 ayda yüzde 87 büyüdü. Motosiklet sektörü 2024'te yıllık 1,5 milyon adetle rekor motosiklet satışının gerçekleşmesini bekliyor.

Trafiğe kayıtlı motosiklet sayısında büyük artış

Trafiğe kayıtlı motosiklet sayısında büyük artış

access_time26 Ocak 2024 13:20

Trafiğe kaydettirilen motosikletlerin sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre 937 bin 482 adet artarak 5 milyon 79 bin 396'ya ulaştı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)