İlk hedef müşteri memnuniyeti

İlk hedef müşteri memnuniyeti

access_time29 Aralık 2015 12:44
Dünyada çalkantılı bir yılı geride bırakan Volkswagen markası Türkiye'de oldukça başarılı bir yıla imza attı.
Bitirmekte olduğumuz yılı değerlendiren Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, 2015'in Doğuş Otomotiv'in Türkiye'de temsil ettiği markalar açısından belirlenen hedeflere ulaşılan bir yıl olduğunu belirtti. Bilaloğlu gelecek yıla ilişkin tahmin ve beklentilerini ise şöyle sıraladı:
"2016 yılı gündeme gelecek olan jeopolitik konuların, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri etki altına alabileceği bir yıl olma ihtimali yüksek. Otomotiv sektörü her zaman ekonomik gelişmeleri takip edeceğinden 2016 yılının pazar büyüklüğü ve hızı tamamen ekonominin gelişmesine paralel olacak. Doğuş Otomotiv olarak, 2016 yılında da öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti olacak. Kurum olarak, bu konuyla ilgili çok önem verdiğimiz bir projeyi geçtiğimiz yıl hayata geçirdik. Değer ve İlgi Merkezi'mizi (DİM), Kasım 2014'te hizmete açtık. Doğuş Otomotiv markalarının, satış ve satış sonrası hizmetlerini karşılamak amacıyla üçüncü partilerden sağlanan diyalog (ilgi yönetimi), yol yardım ve çağrı merkezi (anket ve rezervasyon) operasyon hizmetlerini kurumun kendi çatısı altında sunan DİM, rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerden biri olan otomotiv alanında ilişkisel pazarlama yaklaşımını temel alıyor. DİM, 1 yıl içinde 1 milyona yakın müşteri kontağı kurarak, Türkiye otomotiv sektöründe konusuyla ilgili en aktif birim oldu. Doğuş Otomotiv olarak temsilcisi olduğumuz her biri kendi sektörünün lideri konumundaki 13 uluslararası markanın da 2016 yılında ürün gamlarında yenilikleri olacaktır."

Tiguan yılın ikinci yarısında yola çıkacak

Doğuş Otomotiv'in pazarı lider olarak kapatacak olan markası Volkswagen'in gelecek yıl sunacağı en dikkat çekici yenilik hiç kuşkusuz yeni Tiguan olacak. Yenilenen Tiguan, 2016'nın ikinci yarısından itibaren satışa sunulacak. Yılın üçüncü çeyreğinde ise Passat'ın elektrikli modeli GTE pazara çıkacak. Ali Bilaloğlu diğer markaların belli başlı yeniliklerini ise şöyle sıraladı:
"Yılın son çeyreğinde SEAT markasının SUV segmentindeki ilk modeli showroom'larda yerini alacak. SEAT ayrıca, ilk çeyrekte 192 beygir gücündeki makyajlı Ibiza Cupra modelinin satışına başlayacak. 2016 yılında Audi markamızın model yenilikleri arasında iki yeni model öne çıkıyor: Her ikisi de yılın son çeyreğinde pazara girecek olan Yeni A5 ve yeni Q1. Yılın ikinci çeyreğinde ayrıca Bentley Bentayga ve Lamborghini Huracan Spyder da Türkiye pazarına girecek iki yeni modelimiz."
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

access_time13 Mayıs 2024 17:19

Çin'de nisan ayında elektrikli araç üretiminin ve satışlarının geçen yılın aynı döneminde göre arttığı bildirildi.

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

access_time13 Mayıs 2024 11:18

Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

access_time12 Mayıs 2024 10:21

İstanbul Üsküdar’da düzenlenecek İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu ve Şişli'deki Bizim Sokak etkinliği nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

access_time11 Mayıs 2024 15:34

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)