Kadir Topbaş'tan servisçilere plaka açıklaması

Kadir Topbaş'tan servisçilere plaka açıklaması

access_time18 Eylül 2015 17:21
Topbaş, servisçilere plaka konusunun ciddi çalışma gerektirdiğini belirterek, "Üst düzey bürokratlarımız ilgili oda ve derneklerle görüşüyor" dedi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, servisçilere plaka konusunun ciddi çalışma gerektirdiğini belirterek, "Üst düzey bürokratlarımız ilgili oda ve derneklerle görüşüyor. Doğru bir sistem kurmalıyız ki yarın bu şehre, gelecek kuşaklara problem olmasın" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen törende çalışanlarla bayramlaştı.

Burada konuşan Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın servisçilere verdiği plaka müjdesini hayata geçirmek için ilgili oda ve derneklerle çalıştıklarını söyledi.

Verdikleri sözü tutacaklarını vurgulayan Topbaş, "Ama sistemi doğru kurdurursak hepimizi mutlu edecek bir sonuca doğru gider. Gelecekte de niye böyle oldu denilmesinin önünü kesmiş oluruz. Servisçi kardeşlerimiz endişe etmesin" diye konuştu.

Servisçilerin plakayı beklediğini bildiklerini ifade eden Topbaş, devlet özelliği gösteren İstanbul'un başka şehirlere benzemediğini ve plaka için şehre uygun bir sistem kurmak zorunda olduklarını söyledi.

Topbaş, "Servisçilere plaka konusu hemen bir yazıyla oldu bittiye getirilemez. Çok ciddi bir çalışma gerekiyor. Bu çalışmayla binlerce hak sahibi olacak servisçimiz var. Üst düzey bürokratlarımız ilgili oda ve derneklerle görüşüyor. Görüşmeler devam ediyor. Doğru bir sistem kurmalıyız ki yarın bu şehre, gelecek kuşaklara problem olmasın. Bu hassasiyeti içimizde taşıyoruz" bilgisini verdi.

Her çalışmada özellikle taksici, minibüsçü ve halk otobüsçü esnafını mağdur etmemeye özen gösterdiklerini dile getiren Topbaş, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bizden sonra ne olursa olsun demiyoruz. Kimsenin hayat nizamını, hayata tutunma ağlarını kopartmak istemiyoruz. 'Esnafımıza daha neler katabiliriz, daha iyi nasıl çalışabilirler, daha nasıl mutlu olabilirler', hep buna bakıyoruz. Bir yerde park yaparken, yol geçirirken veya dönüşüm çalışması yaparken de tüm hassasiyetimiz, aman kimse mağdur olmasın, kimse ezilmesin, üzülmesin. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak hizmetlerimize bu hassasiyetle devam ediyoruz."
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

access_time11 Mayıs 2024 15:34

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde onarım çalışması

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde onarım çalışması

access_time11 Mayıs 2024 14:37

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi Ankara istikametinde yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle bölgede ulaşım tek şeritten sağlanacak.

1 haftada 1 milyon 896 bin araca denetim

1 haftada 1 milyon 896 bin araca denetim

access_time11 Mayıs 2024 13:58

İçişleri Bakanı Yerlikaya, trafik ekiplerince 2-9 Mayıs tarihleri arasında 1 milyon 896 bin 66 araç denetlendiğini açıkladı

Tesla'dan 500 milyon dolarlık 'şarj' yatırımı

Tesla'dan 500 milyon dolarlık 'şarj' yatırımı

access_time10 Mayıs 2024 17:13

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, şarj istasyon sayısını artırmak için harekete geçti. Şirketin CEO'su Elon Musk, Tesla'nın Supercharger isimli şarj istasyon ağını 500...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)