Lastikçi kavramını değiştiren şirket

Lastikçi kavramını değiştiren şirket

access_time16 Aralık 2013 15:43
Euromaster, Türkiye’deki birinci yılını düzenlediği bir etkinlikle kutladı. 250 kişinin katıldığı etkinlikte Aşkın Nur Yengi de bir konser verdi...
Avrupa’nın en yaygın lastik dağıtım ağı Euromaster, Türkiye’deki ilk yılında 262 servis noktasına ulaştı. Yüzde 100 Michelin iştiraki olan Euromaster, 17 ülkeye yayılmış 2 bin 400’den fazla servis noktasında lastik ve hafif araç bakımı hizmetleri veriyor
Euromaster Türkiye, “Başarı yol değil, yolculuktur” temasıyla gerçekleştirdiği toplantıyla Euromaster çalışanlarını ve franchisee’lerini Antalya’da bir araya getirdi. 8-10 Ekim tarihlerinde yapılan ‘1. Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nda, Ekim ayı itibariyle Türkiye genelinde 262 franchise noktasının 170’inin dönüşümünü gerçekleştiren Euromaster’ın, 2013 yılında elde ettiği başarılar ve 2014 yılı hedefleri paylaşıldı.
Euromaster çalışanları ve franchisee’lerden oluşan 250 kişinin katıldığı toplantıda, Euromaster’ın 2013 yılı içinde motor yağı tedariği için Mobil, akü tedariği için Yiğit Akü, yedek parça ve servis ekipmanları için de Bosch markalarıyla yaptığı işbirliklerine vurgu yapıldı. 2014’te yatırımların artarak devam edeceği belirtilirken, 2013 yılında hayata geçirilen katma değerli hizmetlerin pekiştirileceği ve ağır vasıta araçlarına yönelik yeni hizmetlerin uygulanacağının da müjdesi verildi.

17 ÜLKEDE 2.400 SERVİS NOKTASI VAR

Euromaster’ın franchise toplantısının açılış konuşmasını Euromaster Türkiye Genel Müdürü Eric Saignol yaptı. Saignol, “Başarı yol değil, yolculuktur” sloganı doğrultusunda 2013 yılında elde edilen başarıları ve 2014 yılından beklentileri katılımcılarla paylaştı.
Oyuncu Umut Oğuz ve Erkan Tural canlı performanslarıyla toplantıya renk katarken, Euromaster İş Geliştirme ve Operasyon Direktörü Hasan Akçay ise franchisee’lerin en çok merak ettiği soruları sahnede yanıtladı.
Uluslararası Franchise Derneği (UFRAD) Başkan Yardımcısı ve Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur da toplantıda konuşmacı olarak yer aldı.

EUROMASTER KISA SÜREDE BÜYÜK MESAFE KAYDETTİ

1.Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nda konuşan Michelin Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Eric de Cromieres, Euromaster ile Michelin’in gerçekleştirdiği işbirliği sonucu Euromaster servis noktalarına dönüşen Michelin bayilerinin oluşturduğu yeni modele dikkat çekti. De Cromieres, “Michelin Grubu olarak 2012 yılının sonunda Türkiye pazarına giren Euromaster’ın bu kısa sürede kaydettiği mesafeyi takdir ediyoruz” dedi. Etkinliğe katılan davetliler, toplantının ardından Aşkın Nur Yengi’nin şarkılarıyla unutulmaz bir gece geçirdi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

access_time13 Mayıs 2024 17:19

Çin'de nisan ayında elektrikli araç üretiminin ve satışlarının geçen yılın aynı döneminde göre arttığı bildirildi.

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

access_time13 Mayıs 2024 11:18

Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

access_time12 Mayıs 2024 10:21

İstanbul Üsküdar’da düzenlenecek İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu ve Şişli'deki Bizim Sokak etkinliği nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

access_time11 Mayıs 2024 15:34

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)