Lüks otomobilli dolandırıcı yakalandı

Lüks otomobilli dolandırıcı yakalandı

access_time18 Haziran 2015 15:52
Dolandırıcılar Adana’da telefonla aradıkları 70 yaşındaki K.K’dan 25 bin TL almaya 200 bin TL değerindeki lüks otomobille geldi
Merkez Seyhan İlçesi’nde oturan K.K’u telefonla arayıp, terör örgütü soruşturması yürüten savcı ve polis olduğunu söyleyen dolandırıcı, parasını istedi. K.K, yürümekte güçlük çekmesine rağmen, evden çıkıp banka şubesine geldi. K.K’a, "Bankadan çektiğin parayı siyah bir poşete doldur, kimseye de bir şey söylemeden yürü. Seni ekiplerimiz uzaktan izliyor. Söyleyeceğimiz yere gel’ diye talimat veren dolandırıcılar, yaşlı kadını Abidinpaşa Caddesi’ne gitmesini söyledi. Bankadan çektiği 25 bin TL ile tekrar yola çıkan K.K, banka şubelerinin yoğun olduğu caddede devriye gezen sivil polislerin dikkatini çekti. Polis, elinde siyah poşet olması ve sürekli telefonla konuşması nedeniyle Korur’u takibe başladı.

PARAYI ALMAYA LÜKS OTOMOBİLLE GELDİ

Bu sırada, 200 bin TL değerindeki lüks otomobille sokağa giren dolandırıcı, K.’u bir süre uzaktan izledi. Telefonla konuşarak K.’un yanına yaklaşan dolandırıcı İ.T, yaşlı kadının elindeki poşeti aldı. Polis, para dolu poşeti alıp, sokak içerisinde kendisini bekleyen otomobile yönelen İ.T’ı kıskıvrak yakaladı. İ.T’ın suç ortağı C.Ada otomobil ile birlikte ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.T ile C.A’ın 3 ayrı dosyadan arandığı belirlendi. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile T’ın dolandırıcılıktan kazandığı para ile satın aldığı anlaşılan adına kayıtlı olan lüks otomobil de incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kadının elinden para dolu poşeti almaları güvenlik kamerasına da yansıyan dolandırıcıların sorgusu sürüyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD, Çinli elektrikli araçlardan alınan vergiyi 4 kat artırıyor

ABD, Çinli elektrikli araçlardan alınan vergiyi 4 kat artırıyor

access_time15 Mayıs 2024 08:47

ABD'nin, Çinli elektrikli araçlara uyguladığı tarife oranını bu yıl yüzde 25'ten yüzde 100'e çıkaracağı bildirildi

Çin'den Tesla'ya fabrika izni

Çin'den Tesla'ya fabrika izni

access_time14 Mayıs 2024 11:41

Tesla'nın Çin'de kuracağı enerji depolama ünitesi fabrikasına inşaat izni verildi

Togg Avrupa'da satışa çıkıyor

Togg Avrupa'da satışa çıkıyor

access_time14 Mayıs 2024 08:05

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, katıldığı bir canlı yayında Togg'un Avrupa pazarına çıkışıyla ilgili açıklama yaptı. Kacır, "Togg, 2025 yılının başında Almanya’ya...

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

access_time13 Mayıs 2024 17:19

Çin'de nisan ayında elektrikli araç üretiminin ve satışlarının geçen yılın aynı döneminde göre arttığı bildirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)