Nissan yeniden sahalara indi

Nissan yeniden sahalara indi

access_time14 Ağustos 2014 12:36
Nissan'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ile olan yeni ortaklığı 2014 UEFA Süper Kupa ile başladı. Andrés Iniesta ve Thiago Silva,Japon devin marka elçisi oldu
Real Madrid ve Sevilla’nın Cardiff’te karşı karşıya geldiği UEFA Süper Kupa maçı, Nissan’ın yeni ortaklığını n startı oldu. Nissan, programın başlamasıyla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını şimdiye kadar üç kez kazanan Andrés Iniesta ve Brezilya milli takımı ve Paris Saint-Germain’in kaptanı Thiago Silva ile birlikte çalışacaklarını da açıkladı. İki dünya starı Nissan’ın UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu kapsamında markanın elçisi olacak. 

4 sezon devam edecek 

UEFA Süper Kupa ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi global otomotiv sponsoru olarak Nissan bu işbirliğini 2014/2015’ten 2017/2018’e kadar dört sezon devam ettirecek. Resmi sponsor sıfatıyla çok sayıda özel hizmet ve ürünle Avrupa ’nın en prestijli kulüp futbolu şampiyonası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yerini almış olacak. Iniesta ve Silva, Japon otomobil üreticisinin futbolseverlerin deneyimini geliştirecek yenilikleri tanıtma kampanyasına öncülük edecekler. 


Nissan spora meraklı
 
Nissan’ın desteklediği diğer organizasyonlar arasında Rio 2016 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları, Brezilya ve Meksika Olimpiyat Takımları, Team GB ve ParalympicsGB, Afrika Uluslar Kupası, Kanada Futbol Ligi yer alıyor. Olimpik Altın Madalyalı Usain Bolt ve Sir Chris Hoy da spor elçileri olarak markayı temsil ediyor. Nissan aynı zamanda Heisman Trust/Heisman Trophy’nin kurumsal sponsoru ve City Football Group’un resmi global otomotiv sponsoru. 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Engelliye dört koldan destek

Engelliye dört koldan destek

access_time15 Mayıs 2024 11:48

Yurt içinden satın alınan taşıtlarda engellilere ÖTV avantajı sağlanıyor. Engellilik derecesi yüzde 90 veya daha fazla olan malul veya engellilerce, 5 yılda bir defaya mahsus...

ABD, Çinli elektrikli araçlardan alınan vergiyi 4 kat artırıyor

ABD, Çinli elektrikli araçlardan alınan vergiyi 4 kat artırıyor

access_time15 Mayıs 2024 08:47

ABD'nin, Çinli elektrikli araçlara uyguladığı tarife oranını bu yıl yüzde 25'ten yüzde 100'e çıkaracağı bildirildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)