Otomobil mahsur kaldı vekil ölümden döndü

Otomobil mahsur kaldı vekil ölümden döndü

access_time27 Ocak 2013 14:12
Kar İstanbul’a ulaştı. Meteoroloji yağış ve buzlanma uyarısı yaptı. CHP’li Ensar Öğüt tipiye yakalandı
Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Dünden itibaren Trakya'da etkili olan kar yağışı ise bugün öğle saatlerinde İstanbul'a ulaştı. 
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü inrenet sitesinden şu açıklamayı yaptı:
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre ülke genelinde görülecek yağışların; Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta kuvvetli sağanak, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.Hava sıcaklığının Marmara'da 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
ENSAR ÖĞÜT: ÖLÜMDEN DÖNDÜK
Öte yandan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, vatandaşların sorunlarını dinlemek için gittiği Şenkaya'dan dönerken tipiye tutuldu. Hürriyet’in haberine göre Erzurum- Artvin karayolunun Tortum Güzelyayla geçidi Akçur mevkisinde tipiye yakalanan Ensar Öğüt, "Ölümden döndük" dedi. Tipi ve buzlanma nedeniyle patinaja düşen otomobili ittiren Milletvekili Ensar Öğüt, kayarak düştü. TIR ve kamyonların kayması sonucu ulaşımın durduğu yerden Erzurum Kriz Merkezini arayan Ensar Öğüt, taşıtlarda bulunan hayvanların telef olacağını belirterek yardım istedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Avrasya Tüneli'ne dev zam

Avrasya Tüneli'ne dev zam

access_time16 Mayıs 2024 11:40

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine 16 Mayıs 2024 tarihi itibariyle zam geldi. Tünelin tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 80 TL'den 112 TL'ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Engelliye dört koldan destek

Engelliye dört koldan destek

access_time15 Mayıs 2024 11:48

Yurt içinden satın alınan taşıtlarda engellilere ÖTV avantajı sağlanıyor. Engellilik derecesi yüzde 90 veya daha fazla olan malul veya engellilerce, 5 yılda bir defaya mahsus...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)