Yeni otomobil AVM'si Oto World Mayıs'ta geliyor

Yeni otomobil AVM'si Oto World Mayıs'ta geliyor

access_time11 Mart 2015 11:00
Pendik Kurtköy bölgesinde yapımı devam eden otomobil AVM'si Oto World Mayıs'ta hizmete girmeye hazırlanıyor
Değişen tüketici alışkanlıkları doğrultusunda, 2. el pazarında satıcı ve alıcıyı modern bir ortamda buluşturmayı hedefleyen Oto World, 2. el otomobil satıcıları ve tüketicilere sağladığı avantajlarla otomotiv sektöründeki yerini alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’nın bitişiğinde yer alan, 170.000.000 TL yatırım bedeli ile, toplam 95.000 m2 kapalı alana sahip tesis mayıs ayı itibariyle ticari faaliyetine başlayacak. Oto World, özellikle 2. el otomobil ve hafif ticari araç satışı konusunda sektörün lokomotifi olmayı hedefliyor.

Projenin ve barındırdığı ilklerle sektöre katkılarının anlatıldığı toplantıda söz alanOto World Genel Müdürü Sermet Yardımcı şu açıklamalarda bulundu:

“Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin verilerine göre geçtiğimiz yıl Ocak- Kasım ayları arasında 5 milyon 1.714 araç "el değiştirdi." Bu rakam bir önceki yılın aynı dönemine göre 2. el pazarında yüzde 8,6’lık büyümeye tekabül ediyor. Böylesi büyüyen bir pazarda tüketici davranışlarının gözetildiği, satıcı ve tüketicinin modern ve güvenilir bir ortamda bir araya geldiği bu projeyi ilk önce İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye sunmaktan gurur duyuyoruz.2. el araç almak veya aracını satmak üzere Oto World’e gelen bir tüketicinin, ekspertiz, sigorta ve bankacılık gibi satın alımda ihtiyacı olacak tüm hizmetlere aynı çatı altında ulaşabileceği modern ve güvenilir bir ortam sunuyoruz. Projenin ilk yılı itibariyle hedefimiz 30 bin aracın satışıyla yaklaşık 2 milyar TL’lik bir ticaret hacmine ulaşmak. Süreçte devreye girecek olan internet portalı ve açık oto pazarının katkısıyla bu rakamın çok daha artacağını öngörüyoruz. ”
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Çinli otomobil markalarından Türkiye'ye yatırım hamlesi

Çinli otomobil markalarından Türkiye'ye yatırım hamlesi

access_time17 Mayıs 2024 11:42

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli iki elektrikli araç üreticisinin Türkiye'de yatırım yapmaları için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu...

Avrasya Tüneli'ne dev zam

Avrasya Tüneli'ne dev zam

access_time16 Mayıs 2024 11:40

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine 16 Mayıs 2024 tarihi itibariyle zam geldi. Tünelin tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 80 TL'den 112 TL'ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg incelemesi

access_time15 Mayıs 2024 17:41

Togg'un yeni modeline incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda bakan eşlik etti.

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

Otomotiv sektöründen ihracat rekoru hedefi

access_time15 Mayıs 2024 12:54

Otomotiv sektörü 2024'te 35 milyar dolarlık ihracat rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)