Yeni Toyota Verso Mart'ta satışta

Yeni Toyota Verso Mart'ta satışta

access_time15 Şubat 2013 18:23
Toyota Verso, yeni tasarımı ve güncel donanım seviyesiyle Mart ayından itibaren pazara sunulacak
Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, kadrosunda Türk mühendislerin de bulunduğu bir ekip tarafından Avrupa'da tasarlanan ve Toyota Türkiye Adapazarı Fabrika'sında üretilecek olan yeni Verso, geliştirilmiş geniş ve kullanışlı iç hacmi ile aile otomobili kimliğini vurguluyor.
Pratik kullanım detayları düşünülerek kapsamlı bir değişimden geçen Verso'da yüzde 40'ı görünüm ve yüzde 60'ı sürüş özelliklerine yönelik 470'ten fazla parça değiştirildi.
Önde daha büyük Toyota logosu, yenilenen tampon, ön ızgara, far tasarımı ve krom çerçeveli entegre sis farlarıyla yenilenen Verso, ön tasarımda giriş seviyesinden itibaren saten siyah ve krom detaylar içeriyor. Yenilenen Verso, üst versiyonlarında sunulan Xenon ve gündüz yanan LED farlar ile de en şık aile otomobilleri arasında yerini alıyor.
Aerodinamik olarak da daha etkili sonuçlar elde etmek üzere tasarlanan yenilenen Verso'da, daha küçük ve sinyal lambaları entegre edilmiş otomatik katlanabilir yan aynalar kullanıldı.
Verso'da ayrıca, yeni tasarım 16 inç ve ilk defa sunulan 17 inçlik sportif alüminyum alaşım jantlar dikkat çekici unsurlar olarak öne çıkıyor. Yeni arka tampon tasarımı da yenilenen Verso'nun genişliğine vurgu yapıyor, arka stop lambaları renk değişim özelliğine sahip bulunuyor.
Uzunluğu 20 mm artarak 4460 mm'ye ulaşan yenilenen Verso, güçlü ve sofistike tasarımıyla göz dolduruyor. 2780 mm ile sınıfının en iyi dingil mesafesine sahip olan yenilenen Verso, 975 mm'ye ulaşan 2. sıra koltuk aralığı ile de benzersiz konfor sunuyor.
     
Yeni Verso, 55 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak
    
Türkiye'de satışa sunulacak olan 1,6 lt Valvematic benzinli modellerinde Comfort Extra, Elegant, Premium ve Premium Navi olmak üzere 4 farklı donanım seviyesinin sunulduğu Yeni Verso, 6 ileri şanzımana sahip.
Yeni Verso, 55 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla Mart ayında Toyota plazalarda satışa sunulacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

access_time13 Mayıs 2024 11:18

Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

access_time12 Mayıs 2024 10:21

İstanbul Üsküdar’da düzenlenecek İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu ve Şişli'deki Bizim Sokak etkinliği nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

access_time11 Mayıs 2024 15:34

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde onarım çalışması

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde onarım çalışması

access_time11 Mayıs 2024 14:37

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi Ankara istikametinde yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle bölgede ulaşım tek şeritten sağlanacak.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)