Yürüyen ofis ödülü kaptı

Yürüyen ofis ödülü kaptı

access_time17 Ocak 2014 11:17
Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Avrupa Birliği düzeyinde ödüle layık görüldü...
İş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerine lüks otomobiller tasarlayan Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Avrupa’nın En İyi Otomobil Tasarım ödülünü Avrupa Birliği Resmi Sözcüsü Gunther Meinel’den aldı.

Devlet başkanları ve krallar için lüks araçlar hazırlayan, aralarında Ajda Pekkan’ın da bulunduğu sanat dünyasından ünlülere özel araçlar tasarlayan Erbakan Malkoç, eski TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı’nın Mercedes marka aracını ‘yürüyen ofis’e dönüştürmüştü. Mercedes-Benz, geçtiğimiz aylarda Frankfurt’ta 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi ‘Lob’in Europe’da, Avrupa’nın En İyi Otomobil Tasarım Ödülü’nü alan Malkoç’un dizayn ettiği otomobili web sayfasında yayınlayınca, Avrupa ve Amerika’dan bir çok işadamı sipariş için sıraya girmiş.


Yeni lezzetler

Cappucino Bistro’nun sahibi Sinem Nefesoğlu, mekanın şefinin hazırladığı yeni menüsünü tanıttı. Tanıtıma Özlem Yıldız, Sevgi Toprak Tunga, Figen Kıral, Gülay Kamaz gibi iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

Cifte kutlama

Radyoevi, Akfen İnşaat, TBT Outdoor, Totem Spor, Plugin Elektrikli Taşıtlar, Secret Farm ve Taraftar Çiçek’in de aralarında olduğu birçok alanda faaliyet gösteren Ünay Şirketler Grubu’nun patronu Yüşa Ünay, yeni yılda çifte kutlama yaptı. İş ortaklarıyla yeni yılı Nişantaşı’ndaki Zihni Bar’da kutlayan Önay, ikinci kutlamayı da geçen hafta sonu Kıbrıs’taki Merit Royal Otel’de yaptı.

Evlilikleri de işleri de hayırlı olsun

İlker İnanoğlu, iki yıldır flört ettiği Zeynep Mutlu ile geçen ay sessiz sedasız evlenmişti. Akmerkez’de açtıkları dekorasyon mağazasıyla iş hayatına atılan ikiliyi, İnanoğlu’nun annesi Filiz Akın ziyaret etti. Gelini Zeynep Mutlu’ya sarılarak objektife poz veren Akın, “Evlilikleri de, işleri de hayırlı olsun” dedi.

Sanatta 55 yıl

Mehmet Güleryüz, 75’inci yaşı ve 55’inci sanat yılını Park Şamdan’da kutladı. Artful Living ile Bay İnşaat’ın katkılarıyla gerçekleşen kutlamaya aralarında Atıl Kutoğlu, Komet, Batu Aksoy, Nesrin-Ahmet Esirtgen, Banu Dedeman, Bedri-Sibel Baykam gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Güleryüz, 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Fuarı Art14 London Fair’de özel desen seçkisiyle yer alacağını söyledi.

“Sıradan bir Cuma” eğlencesi

Akaretler’deki W Hotel içinde yer alan W Lounge, düzenlediği eğlenceli partilerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Mehmet Acar’ın işletmeciliğini yaptığı W Lounge’da bugün eğlenceli partilere imza atan Çağla Gürsoy ve Gurur Aydoğan, ‘Just An Ordinary Day’ (Sıradan Bir Gün) sloganıyla cuma günlerine renk katmayı amaçlıyor. Gecede DJ Sercan Ozan performans sergileyecek.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

Çin'de elektrikli araç üretimi ve satışları arttı

access_time13 Mayıs 2024 17:19

Çin'de nisan ayında elektrikli araç üretiminin ve satışlarının geçen yılın aynı döneminde göre arttığı bildirildi.

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

Otoya 0 faiz dopingi! İşte faizsiz kampanyalar

access_time13 Mayıs 2024 11:18

Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

access_time12 Mayıs 2024 10:21

İstanbul Üsküdar’da düzenlenecek İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu ve Şişli'deki Bizim Sokak etkinliği nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı!

access_time11 Mayıs 2024 15:34

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 4 aylık dönemine ilişkin verileri açıkladı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)