Çağan Irmak'tan kamyoncu hikâyeleri

Çağan Irmak'tan kamyoncu hikâyeleri

access_time29 Mayıs 2015 05:06
Ünlü yönetmen Çağan Irmak, Mercedes Benz Türk'ün müşteri ve sürücülerine teşekkür etmek için yayınlayacağı 3 filmi çekti
Ünlü yönetmen Çağan Irmak, bu kez farklı bir proje için kamera arkasına geçti.

Çağan Irmak, Mercedes-Benz Türk için yönettiği ve üç farklı senaryodan oluşan kısa filmlerle yine duygu dolu anlar yaşatacak. Mercedes Benz Türk'ün, markanın başarısında en büyük paya sahip müşterileri ve sürücülerine teşekkür etmek amacıyla hazırlattığı üç film, haziran  başından itibaren sosyal medya üzerinden yayınlanacak.

Farklı hikayeler

Bütünüyle kamyon şoförlerinin gerçek hikâyelerinden yola çıkılarak kaleme alınan senaryoların çekimleri, 15 günde ve birbirinden farklı mekanlarda gerçekleştirildi. Çekimler için geniş bir ekip görev aldı.

“Sır” filminde ailesinden uzakta günlerce direksiyon başında, onların özlemiyle ter döken bir şoförün, bu özlemini gidermek için yaptıkları konu edilirken, “Bir Kamyon aşk” isimli filmdeyse Anadolu’da küçük bir kasabada nakliyat işi yapan genç şoförün, mahallenin güzel ve başarılı öğrencisine aşık olmasıyla başlayan hikayenin ayrılıklar ve özlemlerin sonunda ilginç bir tesadüfle sonlanması anlatılıyor.

Üçüncü film olan “Hayat Okulu”nda da, yıllarca emek harcayarak başarıya ulaşmış, çekirdekten yetişen bir filo sahibinin gazeteciyle yaptığı röportaj sırasında anlattıkları ve bu başarının ardındaki önemli hatıralar konu ediliyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Honda'dan, Kanada'ya 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya yatırımı

Honda'dan, Kanada'ya 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya yatırımı

access_time26 Nisan 2024 07:20

Kanada'da yeni elektrikli araç fabrika ve batarya tesisi inşa etmeyi planlayan Japon üretici Honda'nın yatırım hacmi 15 milyar Kanada dolarına erişecek.

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

access_time25 Nisan 2024 10:08

Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

access_time25 Nisan 2024 09:03

Mercedes, küresel stratejisi açısından önemine vurgu yaparak, Çin'de yatırım yapmayı sürdüreceklerini duyurdu.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)