Dizel otomatik Nissan Qashqai Türkiye'de

Dizel otomatik Nissan Qashqai Türkiye'de

access_time25 Mart 2014 15:24
Crossover segmentinin standartlarını yeniden belirleyen yeni nesil Qashqai, biri benzinli ve iki dizel motor seçeneğiyle satışa sunuluyor.
2007'den bugüne kadar dünya çapında 2 milyonun üzerinde satış başarısı gerçekleştiren Qashqai, Türkiye'de ise 45 binin üzerinde tüketicinin tercihi ile segmentinin lideri oldu. Crossover segmentinin standartlarını yeniden belirleyen yeni nesil Qashqai, Avrupa'dan sonra Türkiye'de de satışa sunuldu. Cesur tasarımı ve yeni nesil teknolojileri ile crossover standartlarını yeniden belirleyen Qashqai'nin yeni nesli, Visia, Tekna, Platinium ve Black Edition olmak üzere dört farklı donanım seçeneği ile satışa sunuluyor.
 
BİR BENZİNLİ İKİ DİZEL MOTOR SEÇENEĞİ
 
Bir benzinli ve iki dizel motor seçeneği bulunan Qashqai'nin 1.2 lt benzinli modelinin fiyatı 67 bin 990 TL, yeni 1.6 lt dizel otomatik modelinin fiyatı ise 86 bin 990 TL'den başlıyor. Nissan crossover ailesinin DNA'sını taşıyan yeni Qashqai, cesur ve sportif görünüşü ile mevcut modele göre 20 mm daha geniş, 47 mm daha uzun ve 15 mm daha alçak olarak tasarlandı. Yüksekliği 15 mm azalmasına rağmen, ön ve arka baş mesafesi 10 mm artırılarak hâkim sürüş pozisyonu korundu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)