Filo Yöneticileri Kulübü hayata geçti

Filo Yöneticileri Kulübü hayata geçti

access_time25 Mayıs 2016 15:58
Filo yönetimi konusunda profesyonelleşen filo yöneticilerini tek bir çatı altında toplayan “Filo Yöneticileri Kulübü” çalışmalarına başladı.
Filo yönetimi, özellikle kurumlar için gün geçtikçe önem kazanan ve şirket kaynaklarını doğrudan ilgilendiren bir konu olarak öne çıkıyor. Sektörün profesyonelleri de bu konuda çok daha ayrıntılı çalışmalara imza atmak üzere yeni kurulan “Filo Yöneticileri Kulübü”nde bir araya geldi. Kulübün temelini ise dünya üzerinde filo yönetimi üzerine bilinçlendirme, analizler ve değişimlere kurumları hazırlama amacıyla uzun yıllardır eğitimler düzenleyen Fleet Europe tarafından kurulan Filo Akademisi oluşturuyor.

Diploma alanlar kulübe üye oluyor…

Ülkemizde ilk kez 2014 yılında Türkiye'nin en büyük filo kiralama firmalarından biri olan Fleetcorp’un desteği ile kapılarını açanFilo akademisi, filo yönetimi konusunda sektördeki yöneticilerin eğitilmesi amacıyla çalışmalar yapıyor. 2014 ve 2015 yıllarında yaklaşık 60’a yakın yerel ve uluslararası firmanın satın alma, filo yönetimi, idari işler ve insan kaynakları departmanlarında görev alan yöneticileri bu akademiye katıldı. Program sonunda online sınava tabi tutulan katılımcılar içinde başarılı olanlar, Paris HEC Üniversitesi Filo Yönetim Diploması’nın sahibi oldu. Filo Yöneticileri Kulübü’ne katılmak isteyen profesyonellerin, ilk olarak Filo Akademisi programına katılmaları ve program sonunda gerçekleşen sınavı başarı ile tamamlayarak diplomalarını alma şartı bulunuyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD'den Tesla'ya soruşturma

ABD'den Tesla'ya soruşturma

access_time26 Nisan 2024 14:30

ABD'deki düzenleyici kurum NHTSA , Tesla'nın otomatik pilot hatası nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmasının yeterli olup olmadığını soruşturma kararı aldığını...

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

access_time26 Nisan 2024 13:45

Çin, eski araçlarını elektrikli ve hibrid araçlarla değiştirenlere 1.400 dolara kadar destek verecek

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

access_time26 Nisan 2024 11:33

Türkiye'de ilk çeyrekte binek otomobiller 73 ülke ve bölgeye ihraç edildi. Bu ihraçlardan toplamda 2 milyar 578 milyon 961 dolar kazanç sağlandı.

Toyota hedeflerini tutturamadı

Toyota hedeflerini tutturamadı

access_time26 Nisan 2024 11:13

Toyota Motor, 2023 mali yılı araç üretiminin yüzde 9,2 artışla 9,97 milyona yükseldiğini bildirdi. Japon otomotiv devi 10,1 milyonluk araç üretim hedefini yakalayamadı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)