Ford Otosan Yıldız çalışanlarını ödüllendirdi

Ford Otosan "Yıldız" çalışanlarını ödüllendirdi

access_time28 Nisan 2016 12:31
Ford Otosan, yıl içerisinde gösterdiği üstün performansıyla fark yaratan 146 mavi yakalı çalışanını ödüllendirdi
Ford Otosan, yüksek performans gösteren, disiplinli ve özverili çalışma anlayışıyla çalışma arkadaşlarına örnek olan 146 mavi yakalı çalışanını, 5. kez düzenlediği "Ford Otosan'ın Yıldızları" ödül töreninde onurlandırdı. Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı.

Ford Otosan'ın Yıldızları, plaketlerini Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş'ten aldı. 146 çalışana, Büyük Anadolu Didim Resort Oteli'nde aileleriyle birlikte bir haftalık her şey dahil tatil ödülü verildi.

Törende konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün, ödül alan çalışanların performansının takdire şayan olduğunu vurguladı. Yenigün, şunları kaydetti:

"Tüm çalışma arkadaşlarımız farklılaşan özellikleri ile şirketimiz için kıymetlidir, ilham kaynağıdır, geleceğin inancıdır. Sabırlı, titiz, disiplinli ve özverili emekleriyle şirketimizi geleceğe taşıyan, emekleri ile gayretlerimize değer katan 'Yıldız' Ford Otosanlılara ve onları her zaman destekleyen ailelerine bu anlamlı ödül töreniyle minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kadrolarımız ve çalışanlarımızın el birliğiyle ülkemize katkıda bulunmayı sürdüreceğiz."

Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel de "Ford Otosan'daki tüm çalışanların bu ödülü hak ettiğini biliyoruz, burada tüm çalışanlar adına bir grup arkadaşımıza ödül verilecek. Ödül alan arkadaşlarım nezdinde bütün çalışanlara sevgi ve saygılarımı 
sunuyorum" ifadelerini kullandı. 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD'den Tesla'ya soruşturma

ABD'den Tesla'ya soruşturma

access_time26 Nisan 2024 14:30

ABD'deki düzenleyici kurum NHTSA , Tesla'nın otomatik pilot hatası nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmasının yeterli olup olmadığını soruşturma kararı aldığını...

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

access_time26 Nisan 2024 13:45

Çin, eski araçlarını elektrikli ve hibrid araçlarla değiştirenlere 1.400 dolara kadar destek verecek

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

access_time26 Nisan 2024 11:33

Türkiye'de ilk çeyrekte binek otomobiller 73 ülke ve bölgeye ihraç edildi. Bu ihraçlardan toplamda 2 milyar 578 milyon 961 dolar kazanç sağlandı.

Toyota hedeflerini tutturamadı

Toyota hedeflerini tutturamadı

access_time26 Nisan 2024 11:13

Toyota Motor, 2023 mali yılı araç üretiminin yüzde 9,2 artışla 9,97 milyona yükseldiğini bildirdi. Japon otomotiv devi 10,1 milyonluk araç üretim hedefini yakalayamadı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)