Hem yeni, hem cimri

Hem yeni, hem cimri

access_time06 Aralık 2013 12:01
Yenilenen Octavia ile de kompakt sınıf boyutlarını aşan araç, geniş bagaj ve iç hacmi,cimri motoru ve kalitesiyle dikkat çekiyor.
Otomobil pazarındaki rekabet markaları farklı yollarla sürden ayrılma yoluna itiyor. Kimi sportif öğeler ve sürüşle öe çıkmayı hedeflerken bazıları da konfor ve lüksle daha farklı duygulara hitap ediyor. Mücadelenin konfor ve ferahlık tarafında yer alan markalardan Skoda, sınıf sınırlarını aşan otomobilleriyle, daha fazla genişlik arayanları mutlu ediyor.

SINIFININ EN İYİSİ

VW Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Çek üretici, grubun küçük hacimli dizel motoruyla desteklediği yeni Octavia modeliyle kompakt otomobil pazarında satış grafiğini yükseltiyor. Kalite ve konfor seviyesiyle sınıfının en iyi araçlarından biri olan Octavia, cimri motoru, hızlı otomatik şanzımanı ve sınıfını aşan boyutlarıyla pazara hareketlilik getirdi.

BAGAJ HACMİ TAM 568 LİTRE

Markanın yeni tasarım anlayışıyla şekillendirilen yeni Octavia, sportiflikle sadeliğin harmanladığı bir görünüme sahip. Üst donanım olan Elegance'de standart olarak sunulan LED gündüz farları, bi-Xenon farlar ve LED teknolojili arka farlar sayesinde araç çok daha prestijli görünüyor. 4.66 metrelik uzunluğu ve 1.81 metrelik genişliğiyle araç C sınıfı boyutlarını aşıyor ve adeta orta sınıfa göz kırpıyor.

2.68 metrelik aks aralığıyla iç mekan genişliği hakkında yeterli bilgiyi sağlıyor. Dış tasarım gibi iç mekanda da sadeliği tercih eden marka, kaliteli malzemeler ve başarılı işçilikle şekillendirilmiş kokpitiyle beğenimizi kazandı. Ergonomik olarak da çok başarılı olan kokpitte en iyi sürüş pozisyonunu bulmak da çok kolay.

ZENGİN DONANIM VE DSG İLE FİYAT 70 BİN LİRA

Ara­cın baş­lan­gıç fi­ya­tı baz do­na­nım ve 1.2 lit­re­lik ben­zin­li mo­tor­la 48 bin 100 li­ra. 1.6 lit­re­lik di­zel için­se en az 56 bin 500 li­ra öde­mek ge­re­ki­yor. Bi­ze ko­nuk olan Ele­gan­ce do­na­nım­lı ve DSG şan­zı­man­lı mo­del de 70 bin li­ra­lık eti­ke­te sa­hip. Yük­sek gi­bi gö­rü­nen bu fi­yat, zen­gin do­na­nım ve ra­kip­ler dü­şü­nül­dü­ğün­de ma­kul se­vi­ye­de ka­lı­yor.

CİVİC SEDAN'I ŞİMDİ AL NİSANDA ÖDE

Hon­da­'nın LPG'­li ve­ya ben­zin­li Ci­vic Se­dan sa­hi­bi ol­mak is­te­yen­le­re ca­zip fır­sat­lar su­nu­lu­yor. Kam­pan­ya kap­sa­mın­da 47 bin 900 li­ra­dan baş­la­yan fi­yat­lar­la sa­tı­lan Ci­vic Se­da­n'­da, 815 li­ra­dan baş­la­yan tak­sit­ler ve ni­san­da ilk tak­si­ti öde­me imkanı veriliyor. Ay­rı­ca ara­cın Ele­gan­ce Smart do­na­nı­mın­da 7 inç do­kun­ma­tik mul­ti­med­ya ek­ra­nı he­di­ye edi­li­yor. 31 Ara­lı­k'­a ka­dar de­vam ede­cek kam­pan­ya­da, 48 aya ka­dar da va­de su­nu­lu­yor.

7 İLERİ DSG ÇOK BAŞARILI

Sko­da, ye­ni Oc­ta­vi­a'­yı 2'si ben­zin­li top­lam 3 mo­tor se­çe­ne­ğiy­le sa­tı­şa su­nu­yor. Bi­ze ko­nuk olan 1.6 lit­re­lik di­zel üni­te, üret­ti­ği 105 bey­gir güç ve 250 nm tork­la ke­yif­li bir kul­la­nı­ma sa­hip. 7 ile­ri DSG şan­zı­man­la kom­bi­ne edi­len araç, 0'dan 100 km/s sü­ra­te 10.9 sa­ni­ye­de ula­şır­ken mak­si­mum hı­zı da sa­at­te 194 ki­lo­met­re. Mak­si­mum tor­kun 1500 ile 2750, gü­cün­se 3 bin ile 4 bin de­vir ara­lı­ğın­da üre­til­me­si, çok akı­cı bir hız­lan­ma per­for­man­sı sağ­lı­yor. Hız­lı ve his­set­tir­me­yen ge­çiş­le­riy­le be­ğe­ni­mi­zi ka­za­nan şan­zı­man, müm­kün olan en yük­sek vi­te­se hız­lı­ca ge­çe­rek tü­ke­ti­mi be­lir­gin şe­kil­de dü­şü­rü­yor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Nissan SUV segmentinde lider

Nissan SUV segmentinde lider

access_time06 Eylül 2014 11:12

Nissan yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor

Amerikalılar otomobillerini seçti

Amerikalılar otomobillerini seçti

access_time26 Şubat 2014 06:54

Genel sıralamada en iyi otomobil Tesla Model S seçildi

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

access_time06 Ocak 2014 09:16

Satış rekorları kıran otomobile yeni yılda gelen vergi artışı, sektörü zora soktacak gözüküyor...

2016'ya kadar 23 yeni model

2016'ya kadar 23 yeni model

access_time27 Aralık 2013 13:00

Pazarın önemli oyuncularından Opel, son yıllardaki büyümesini devam ettirerek binek pazarında kaybettiği kanı geri kazanmaya devam ediyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)