Hyundai Blue Card'dan yüzde 40 indirim

Hyundai Blue Card'dan yüzde 40 indirim

access_time26 Aralık 2014 16:51
Hyundai’nin “Satış ve Satış Sonrası” Blue Card ile yedek parça, aksesuar ve işçilik harcamalarında avantajlar
Hyundai’nin “Satış ve Satış Sonrası” hizmetlerindeki yıldızı Blue Card, Aralık ayında ikinci yaşını doldurdu. Hyundai’nin Yetkili Satıcı ve Servisleri’nden temin edilebilen müşteri bağlılığı kartı Blue Card, Hyundai Yetkili Servisler’inde yapılan orijinal Hyundai yedek parça, aksesuar ve işçilik harcamalarının % 1’i kadar nakit puan kazandırıyor. Biriken puanlar 3000’in üzerinde ise periyodik bakım işçiliğinde de %40 indirim fırsatı sağlıyor. Hyundai’nin benzersiz satış sonrası pazarlama  programları “Kapınızdaki Servis Hyundai” ve “Havalimanındaki Servis Hyundai” hizmetlerinde de Blue Card sahiplerini özel fırsatlar bekliyor.
 
Blue Card’ın lansmanının yapıldığı 2012 yılından bugüne ulaştıkları 200.000 üye ile sektörde en etkin kullanılan sadakat programına imza attıklarını belirten Hyundai Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Önder Göker, “Hyundai’nin hayatı kolaylaştıran sadakat programı Blue Card’ın üyelerine sadece Hyundai Yetkili Servisler’inde değil, diğer sektörlerde de tüketici ihtiyaçlarını karşılayan; tatilden, kuru temizlemeye, giyimden, kitabevine, sağlık hizmetinden tekstile kadar bir çok anlaşmalı markada yüzde 25’e varan fiyat avantajları sunuyor” dedi.
 
Blue Card ile avantajlar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Tüm Blue Card sahiplerinin kişisel bilgileriyle üye olup giriş yapabileceği ve ayrıca Hyundai Yetkili Servisleri’ndeki puan hareketlerini görebileceği ve Blue Card’a özel fırsatlardan haberdar olabilecekleri Blue Card web sitesi, 2015 ile beraber Blue Card müşterilerinin hizmetine sunuluyor. Hyundai, Blue Card’ın eşsiz dünyasına henüz katılmamış müşterilerini bu avantajlı dünyaya katılabilmeleri için Hyundai Yetkili Servisleri’ne davet ediyor.  
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)