Otomotiv gazetecileri derneği çalışmalara başladı

Otomotiv gazetecileri derneği çalışmalara başladı

access_time20 Nisan 2015 11:01
Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) yeni yönetimi çalışmalarına hızlı başladı
OGD yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirerek, dernek çalışmaları için yol haritasını belirledi.  Başkanlığını Ufuk Sandık, Başkan Yardımcılığını Emre Özpeynirci’nin yürüttüğü derneğin yönetim kurulunda  Mete Tansu, Levent Köprülü, Ahmet Çelik, Hırant Kasapoğlu ve Volkan Demirkuşak bulunuyor. Derneğin denetleme kurulunda da Belma Toprak Gültekin Kara ve Murat Öztürk görev alıyor. OGD, gazete, dergi, haber ajansları, radyo ve televizyon kuruluşları, internet yayıncılığı, internet otomobil gazeteciliği ile otomotiv dalındaki mesleki yayın organlarınca, özel sektör yayınlarında çalışan, yazı yazan, araştırma yapan gazetecileri bünyesinde topluyor.

Derneğin yönetim kurulu toplantısında otomotiv gazeteciliğinin mevcut durumu ve gelecek hedefleri de masaya yatırıldı. OGD’nin, otomotiv gazetecilerini kamuoyu önünde temsil etme ve üyelerininin ekonomik, sosyal, kültürel, mesleki ve yasal hakları ile çıkarlarını koruma hedefiyle yola çıktığının altının çızildiği toplantıda; kısa, orta ve uzun vadedeki hedefler tüm yönleriyle yönetim kurulunda tartışıldı. OGD Başkanı Ufuk Sandık, medya’da otomotiv alanında çalışanların oluşturduğu ilk organizasyon olan derneğin,  otomotiv gazetecilerinin hakettiği itibarı sağlama amacını güdeceğini belirterek “ Otomotiv sektörü ülkemizin parlayan yıldızı. Otomotiv gazetecileri olarak, nispeten genç fakat fazlasıyla dinamik bir kolu olan otomotiv sektörünün kalkınmasına verdiğimiz katkılar tartışılamaz. OGD üyeleri olarak sektörün geleceğe doğru sağlıklı adımlarla ilerlemesinde katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD'den Tesla'ya soruşturma

ABD'den Tesla'ya soruşturma

access_time26 Nisan 2024 14:30

ABD'deki düzenleyici kurum NHTSA , Tesla'nın otomatik pilot hatası nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmasının yeterli olup olmadığını soruşturma kararı aldığını...

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

access_time26 Nisan 2024 13:45

Çin, eski araçlarını elektrikli ve hibrid araçlarla değiştirenlere 1.400 dolara kadar destek verecek

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

access_time26 Nisan 2024 11:33

Türkiye'de ilk çeyrekte binek otomobiller 73 ülke ve bölgeye ihraç edildi. Bu ihraçlardan toplamda 2 milyar 578 milyon 961 dolar kazanç sağlandı.

Toyota hedeflerini tutturamadı

Toyota hedeflerini tutturamadı

access_time26 Nisan 2024 11:13

Toyota Motor, 2023 mali yılı araç üretiminin yüzde 9,2 artışla 9,97 milyona yükseldiğini bildirdi. Japon otomotiv devi 10,1 milyonluk araç üretim hedefini yakalayamadı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)