Sprinter Okul Servisi’ni daha yakından tanıyın!

Sprinter Okul Servisi’ni daha yakından tanıyın!

access_time27 Ağustos 2014 09:23
Mercedes-Benz Türk, yeni Sprinter’de sunduğu güvenlik donanımları ve konfor ile okul servisi pazarında da öncülüğünü sürdürüyor
Sprinter, öğrenciler ve sürücüler için sunduğu ayrıcalıklı güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra satın alma, kullanım maliyetlerindeki avantajları ve yüksek ikinci el değeri ile pazarda en çok tercih edilen model olarak öne çıkıyor.

Sprinter okul servislerine özel güvenlik donanımları

Kendi kategorisinde en güvenli araç olarak tanımlanan Sprinter’de ADAPTIVE ESP (ESP - Elektronik Dengeleme Programı), değişken yük ağırlığını dikkate alarak aracın ağırlık noktasını  hesaplıyor ve  güvenliği büyük ölçüde arttırıyor. Yeni Sprinter, yönetmeliklere uygun olarak 3 noktalı ve gergili emniyet kemerleri, rüzgar savrulma asistanı, yağmurda fren desteği, rampa kalkış desteği, adaptif fren lambaları, sıkışma önleyicili orjinal elektrikli kapıları ve okul araçlarında standart olarak kullanılan TSE standartlarına uygun kamera sistemi ile öğrencilerin güvenli bir yolculuk yapmasını sağlıyor. Araç, vücudun sırt bölgesini kavrayan ve konforlu baş dayama imkanı sunan ergonomik koltukları sayesinde rahatlığı da  ön plana çıkarıyor. 

Fark yaratan seçenekler

Yüksek donanım seviyesi ve güvenlik ekipmanlarıyla okul servisi pazarının öncüsü olan Sprinter 22+1’e kadar farklı koltuk kapasiteli okul servisi seçenekleri sunmaktadır. Yeni pazara sunulan arkada ince tekerlekli 19+1 koltuk kapasiteli seçeneğiyle 2014 okul sezonunda fark yaratacak.

Yeni nesil çevre dostu Euro 5 motor

Mercedes-Benz Sprinter’in yeni nesil motorları, en güncel dizel teknolojisini içeriyor. Sprinter araçlar ile müşterilere 120kW (163 Bg) çevreci, olağanüstü ekonomik, 4 silindirli ve Euro 5 emisyonlarını sağlayan CDI turbodizel motor sunuluyor. Tüm dizel motorlar standart donanım kapsamında partikül filtresine sahip. Bu motorlarla aracın yağını sadece bir kez değiştirerek tam 20.000 km yolculuk etmek mümkün.
 
Yenilikçi BlueEFFICIENCY teknolojisi

Sprinter araçlarında standart olarak bulunan yenilikçi BlueEFFICIENCY teknolojileri ile hem CO2 emisyonları hem yakıt tüketimi düşmektedir. BlueEFFICIENCY teknolojisi sayesinde Sprinter araçlar  %6’ya varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

BlueEFFICIENCY Teknolojisinin Özellikleri:

ECO Start/Stop Fonksiyonu

Yeni Nesil tahvil oranları optimize edilmiş Eco-Gear Şanzıman

Akıllı Alternatör ve Akü Yönetimi

Elektrik Kontrollü Yakıt Pompası

ECO Direksiyon Pompası

Vites Değiştirme Göstergesi

BlueEFFICIENCY verimlilik paketinin bir parçası olan ECO Start/Stop Fonksiyonu, herhangi bir vites takılı olmadığında veya debriyaj pedalına basılmadığında, araç hareketsiz kaldığında, belirli koşullarda motoru otomatik olarak durduruyor. Debriyaj pedalına basıldığında veya araç hareket etmeye başladığında motor otomatik olarak çalıştırılıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

access_time26 Nisan 2024 11:33

Türkiye'de ilk çeyrekte binek otomobiller 73 ülke ve bölgeye ihraç edildi. Bu ihraçlardan toplamda 2 milyar 578 milyon 961 dolar kazanç sağlandı.

Toyota hedeflerini tutturamadı

Toyota hedeflerini tutturamadı

access_time26 Nisan 2024 11:13

Toyota Motor, 2023 mali yılı araç üretiminin yüzde 9,2 artışla 9,97 milyona yükseldiğini bildirdi. Japon otomotiv devi 10,1 milyonluk araç üretim hedefini yakalayamadı

Honda'dan, Kanada'ya 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya yatırımı

Honda'dan, Kanada'ya 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya yatırımı

access_time26 Nisan 2024 07:20

Kanada'da yeni elektrikli araç fabrika ve batarya tesisi inşa etmeyi planlayan Japon üretici Honda'nın yatırım hacmi 15 milyar Kanada dolarına erişecek.

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)