Toyoto'da Temmuz kampanyası

Toyoto'da Temmuz kampanyası

access_time02 Temmuz 2014 15:59
Toyota’nın temmuz ayı kampanyası 7 bin 370 TL’ye varan “büyük yaz indirimleriyle” dikkat çekiyor
Auris ve Auris Touring Sports modelleri  temmuz kampanyasına özel 2 bin 500 TL’lik indirim ile kullanıcılarını beklerken, sürüş keyfi ve ekonomik yakıt tüketimi ile öne çıkan Yaris Hybrid 7 bin 370 TL’lik indirim ve 58 bin 500 TL’lik ulaşılabilir fiyatıyla kampanyadaki yerini alıyor.


Teknoloji ve tasarımıyla hayallerinizi süsleyen bir Toyota’ya sahip olmak için yapmanız gereken tek şey özel temmuz kampanyasından yararlanmak için Toyota Plazalara uğramak olacak. Kampanyada, SUV segmentinde 20 yıldır trendi belirleyen, kentin ve arazi yollarının vazgeçilmezi Toyota RAV4’ün benzinli versiyonunda da 3 bin TL’lik indirim bulunuyor. Ayrıca haziran ayında başlayan Yaris modelindeki 3 bin 70 TL’ye varan ve Verso modelinde 3 bin 50 TL’ye ulaşan indirimler temmuz ayında da devam ediyor.

emmuz’da üstün teknoloji ürünü bir Toyota ile yazın tadını çıkarmak isteyenler için Toyota Finans, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve 1,03 faiz oranı ile müşterilerinin taleplerini karşılıyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının şubat ayında başlayabiliyorlar. Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler “takas” imkanından da yararlanabiliyorlar.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)