Trafikte maganda dehşeti: 2 ölü, 3 yaralı

Trafikte maganda dehşeti: 2 ölü, 3 yaralı

access_time04 Şubat 2019 05:19
Adana'da lüks otomobiliyle işlek caddede yarış yapan şahıs, önce bir yayaya sonra da iki araca çarpıp kaçtı. Yaya ve araçtaki bir kadın hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı

Adana'da işlek bir caddede yarış yaptığı öne sürülen lüks otomobil sürücüsü, önce yolun karşısına geçmeye çalışan bir gence çarptı, ardından da iki otomobile çarpıp, olay yerinden kaçtı. Kazada otomobilin altında kalan genç ile çarptığı araçtaki bir kadın öldü, 3 kişi de yaralandı. 

Kaza, gece yarısı merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen lüks otomobil, iddiaya göre başka bir araçla yarıştığı sırada yolun karşısına geçmek isteyen bir gence çarptı.

Ardından kontrolden çıkan araç, 2 otomobile daha çarptı. Lüks otomobilin sürücüsü kazanın hemen ardından aracı terk edip, olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi ile ambulans sevk edildi. Hurdaya dönen otomobillerde sıkışanlar itfaiye erlerince çıkartıldı. Yaralanan 4 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.



Yapılan incelemede otomobilin çarptığı genç ile hastaneye kaldırılan yaralılardan bir kadın hayatını kaybetti. Hastanedeki yaralıların tedavisi devam ederken; polis, kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Honda'dan, Kanada'ya 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya yatırımı

Honda'dan, Kanada'ya 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya yatırımı

access_time26 Nisan 2024 07:20

Kanada'da yeni elektrikli araç fabrika ve batarya tesisi inşa etmeyi planlayan Japon üretici Honda'nın yatırım hacmi 15 milyar Kanada dolarına erişecek.

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

access_time25 Nisan 2024 10:08

Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

access_time25 Nisan 2024 09:03

Mercedes, küresel stratejisi açısından önemine vurgu yaparak, Çin'de yatırım yapmayı sürdüreceklerini duyurdu.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)