Türk debriyajına Almanya’dan inovasyon ödülü

Türk debriyajına Almanya’dan inovasyon ödülü

access_time12 Ekim 2016 16:15
MAPA Aşınma Ayarlı Debriyajı ile Automechanika Frankfurt 2016’dan İnovasyon ödülüyle döndü.

Dünyanın az sayıdaki debriyaj üreticilerinden biri olan MAPA’nın yeni patentli ürünü “Aşınma Ayarlı Debriyaj”, otomotiv parça/servis sektörünün en önemli organizasyonlarından Automechanika Frankfurt’un Eylül ayında düzenlenen fuarında ödüle layık görüldü. Bağımsız uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından başarısı taçlandırılan MAPA, Türkiye’de bu ödülü kazanan ilk otomotiv firması oldu.

Aşınma ayarlı debriyaj, MAPA’nın son birkaç senede 4 ayrı patentli ürününü geliştiren tecrübeli Ar-Ge ekibi tarafından 2 yılı aşkın bir sürede geliştirildi. Yeni ürün standart debriyajlara kıyasla hem en az 2 kat uzun ömür sağlıyor hem de bu uzun ömrü süresince sabit pedal yükü sayesinde kullanıcıya konforlu bir sürüş sunuyor. Özel aparatlara ihtiyaç duyulmadan montajı kolaylıkla yapılabilen Aşınma Ayarlı Debriyaj tüm binek ve hafif ticari araçlara uyarlanabiliyor. Kompakt tasarımı, uzun ömrü ve yakıt verimliliği dolayısıyla ürün çevreci özelliği ile de öne çıkıyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

access_time08 Mayıs 2024 11:08

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak sıralandı.

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

access_time07 Mayıs 2024 16:34

Tesla'nın, Çin'deki satışları nisan ayında bir önceki yıla göre %18 düştü. En yakın rakibi BYD'nin satışlarında ise aynı dönemde %49 artış yaşandı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)