1.1 milyon liralık Maserati geliyor

1.1 milyon liralık Maserati geliyor

access_time06 Mayıs 2014 08:41
Maserati'nin en yeni sporcu serileri Temmuzda Türkiye'ye geliyor.
İtalyan  lüks spor  otomobil  üreticisi Masarati, 460 beygir gücü  sportif  versiyonu GranTurismo ve onun üstü açık versiyonu ve özel renkleriyle GranCabrio'nun en  özel  versiyonlarını tanıttı.

BAŞLIKLARDA ‘MIZRAK' VAR

Yedi gövde renginin her biri için  özel  bir kabin rengi sunuluyor. Deri döşemeli  koltuklar ,  koltuk profillerinin üç renge dayalı ( kırmızı , beyaz ve  mavi ) kontrast oluşturan  dekoratif  eklentileriyle birlikte oldukça agresif bir  görüntü   ortaya koyuyor .
Bu  motifler  aynı  zamanda   koltuk  başlıklarına uzanıyor ve başlıklardaki Maserati'nin efsanevi üç uçlu mızrak logosunu çevreliyor.  Aracın   Türkiye   fiyatı  henüz belli olmasa da,  standart GranTurismo MC Stradale, 377 bin eurodan (yaklaşık 1.1 milyon  lira ) başlayan  fiyatlarla satılıyor.

3 KATMANLI YENİ RENK

Tür­ki­ye tem­sil­ci­li­ği­ni To­fa­ş'­ın yap­tı­ğı mar­ka, ye­ni Cen­ten­ni­ al  Spe­ci­ al  Edi­ti­on mo­del­le­ri­ni Tem­muz 2014'te sa­tı­şa sun­ma­yı plan­lı­yor.
Mar­ka­nın her iki mo­de­li de, ha­li­ha­zır­da Gran­Tu­ris­mo MC Stra­da­le mo­de­lin­de  su­ nu­lan 4 fark­lı göv­de ren­gi se­çe­ne­ği­ne ek ola­rak, 3 adet  özel  ye­ni 3  kat­ man­lı  renk   al­ ter­na­ti­fi­ne sa­hip bu­lu­nu­yor. Bu  renk   al­ ter­na­tif­le­ri­nin ya­nın­da, MC ve Trophy ver­si­yon­la­rın­da 4 ay­rı jant se­çe­ne­ği de oto­mo­bil­se­ver­le­rin ter­ci­hi­ne  su­ nu­lu­yor.
Jant­la­rın or­ta kıs­mın­da, jant ta­sa­rı­mı­na ve ren­gi­ne bağ­lı ola­rak, Mat Du­man Gri­si ve Kö­mür Gri­si ol­mak üze­re, iki fark­lı  renk­ te Ma­se­ra­ti­'nin ma­dal­ya şek­lin­de­ki yüz­yıl lo­go­ su  yer  alı­ yor.

4.6 LİTRELiK V8

Araçlarda , 4.6 litrelik V8 motor görev  yapıyor . 460 beygir güç üreten motor, 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede  ulaşabiliyor .  Saatte  303 kilometrelik son  hız  da yeterli  etkileyiciliğe  sahip. Araçta  kullanılan Brembo karbon fiber seramik fren diskleriyle birlikte aktif  güvenlik  en üst seviyeye çıkıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elektrikli araç satışlarının 2030 yılında rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

Elektrikli araç satışlarının 2030 yılında rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

access_time25 Nisan 2024 15:02

EY ve Eurelectric'in işbirliği ile hazırlanan rapora göre, 2030 yılında Avrupa’da 75 milyondan fazla elektrikli araç olabilir. Avrupa'da satılan 5 otomobilden 1'i artık...

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

access_time27 Mart 2024 16:44

1 Nisan tarihinde Beylikdüzü-Kadıköy arasındaki 52 kilometrelik hatta çalışacak elektrikli metrobüslerin test sürüşleri yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiğine...

 Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

access_time12 Eylül 2022 08:29

Porsche AG, yatırımcıların ilk halka arza büyük ilgi göstermesi nedeniyle, planlı bir borsa listelenmesi için en kısa sürede hazır olmak istediğini bildirdi. Porsche halka arz...

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

access_time14 Ağustos 2022 09:07

NFT dünyasının yeni çılgınları, dijital otomobillere milyonlarca dolar veriyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)