2013 Audi'ye ödülle geldi

2013 Audi'ye ödülle geldi

access_time08 Şubat 2013 14:15
Audi, yeni yıla dünyanın dört bir yanında kazandığı ödüller ile başladı
Ocak ayı, Audi’nin dünya genelinde ödüllere doyduğu bir yıl oldu. Alman “auto motor und sport” dergisinin, 112 bin okuyucusunun oyuyla belirlediği “Best Cars of 2013”, ödüllerinde A1, En İyi Kompakt otomobil seçildi.
 
auto motor und sport dergisinin Çin’de yayınlanan edisyonu tarafından A6 L, Q5, A8 L modelleri segmentlerinin en iyileri olarak ödüllendirildi. Audi ayrıca, “En Çevreci Otomobil Üreticisi” ödülünün de sahibi oldu.
 
1996'da premium kompakt sınıf otomobil segmentini yaratan ve o tarihten bu yana kalite ve güvenilirlik konusunda standartları belirlemeye devam eden Audi A3’ün üçüncü neslinde, kalite seviyesi bir adım daha da ileri gitti. Alman Otomobil Kulübü ADAC, 28 markanın 52 modeli arasında Audi A3'ü ‘Kalite’ kategorisinde 2013 ‘Gelber Engel’ ödülüne layık gördü.
 
“Teknoloji ile bir adım önde”
Audi’ye bir ödül de ABD’den geldi. Dünyaca ünlü bilim ve teknik dergisi Popular Science, Audi’nin park asistan sistemini, “Geleceğin Ürünü” olarak gösterdi. Teknoloji kanalı “The Verge” ise Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (Consumer Electronics Show, CES) Audi’nin park asistanını “En İyi Otomotiv Teknolojisi”  ödülüyle ödüllendirdi. Park asistanı, Audi modellerinin kendi kendine park etmesine ve kapalı garajlara kendiliğinden girmesini sağlıyor. Sürücü, bu sistemi akıllı telefon yardımıyla kontrol edebiliyor.
 
Audi’ye iki ödül de İngiltere’den geldi. What Car?, A3 Sportback’i “Yılın Otomobili” olarak seçti. Jüri, buna gerekçe olarak da A3 Sportback’in kaliteli işçiliğini ve öne çıkan sürüş karakterini gösterdi. Ülkede yayınlanan “Business Car Magazin” de Audi’nin spor modeli R8’i, “Yılın En İyi Spor Otomobili” olarak gösterdi.
 
Audi, İsviçre’de de “Auto Illustrierte” dergisinin okuyucuları tarafından da ödüllendirildi. A1 küçük segmentte 2013’ün En İyi Aracı olarak seçildi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

access_time30 Nisan 2024 11:55

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, 2026 yılından itibaren F1 yarışlarının Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Togg'da zırh detayı

Togg'da zırh detayı

access_time30 Nisan 2024 11:48

Togg'a yüksek güçteki silahlara karşı koruma sağlayan BR4 seviyesi zırhlama işlemi uygulanıyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)