Ankaralı iş adamı kazada öldü

Ankaralı iş adamı kazada öldü

access_time17 Şubat 2015 01:16
Bolu'da kaza yapan otomobildekilere yardım için duran kamyona arkadan çarpan araçtaki Ankaralı iş adamı Şuayip Aydemir ve sürücü hayatını kaybetti
Bolu’da, kaza yapan otomobildeki kişilere yardım için duran kamyona arkadan gelen otomobil çarptı. Kamyonun altına giren otomobilde bir inşaat firmasının ortağı Şuayip Aydemir ile sürücü yaşamını yitirdi, kamyon sürücüsü ise yaralandı. Ankara'da bir çok şirketi bulunan Aydemir, 2005'deki enerji yolsuzluğu davalarının sanıklarından İbrahim Selçuk'un ortağıydı. Aydemir'in de ortağı olduğu Ezgi İnşaat, dev enerji ihaleleri alan firma olarak gündeme gelmişti

Kaza saat 14.45’de, TEM otoyolu Yukarısoku mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden 34 KD 4677 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüje girdi. İstanbul yönüne giden Mehmet Alparslan kazayı görerek yardım etmek için 06 AGG 62 plakalı kamyonunu emniyet şeridinde park etti. Bu sırada arkadan gelen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 ZKS 66 plakalı önce kamyon sürücüsüne, ardından da hızla kamyona arkadan çarptı. Omobil çarpmanın etkisiyle kamyonun altına girerken, kimliği belirlenemeyen sürücü ile araçta bulunan bir inşaat firmasının ortağı Şuayip Aydemir yaşamını yitirdi.

Yaralanan kamyon sürücüsü Mehmet Alparslan, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı.



Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaşamını yitiren Şuayip Aydemir, Ankara'da kurulu  Ezgi İnşaat Sanayi ve Ticaret'in ortakları arasındaydı. Söz konusu şirket, Elektrik Üretim A.Ş. ihalelerindeki yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelmişti. Şirket sahiplerinden İbrahim Selçuk davanın öne çıkan sanıkları arasındaydı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)