Araç kiralamaya hibrit filosu

Araç kiralamaya hibrit filosu

access_time28 Mart 2019 16:46
Toyota tarihinin en büyük filo satışına Corolla Hybrid ile imza attı.
Dünyada hibrit teknolojisinin öncüsü Toyota ve Türkiye'de araç  kiralama sektörünün öncü kuruluşlarından Enterprise Türkiye,  yaptıkları anlaşma ile 1000 adet Corolla Hybrid modelinin satışına  imza attı. Çevreci ve teknolojik kimlikleriyle öne çıkan Toyota ve Enterprise Türkiye, stratejik işbirlikleriyle Türkiye'de çok daha  fazla kişiyi üstün özelliklere sahip Toyota hibrit teknolojisi ile  buluşturacak. Bu anlaşma aynı zamanda Toyota'nın bugüne kadar Türkiye'de gerçekleştirdiği en büyük filo satışı oldu.
Tüm dünyada 13 milyondan fazla satışıyla devrim niteliğindeki  hibrit teknolojisinin öncü ve lider markası olan Toyota, Türkiye'de  hibrit bilinirliğinin artması için çalışmalarını da ara vermeden  sürdürüyor. Teknolojik özelliklerinin yanında çevreci ve yakıt  tasarrufu sağlayan hibrit otomobillere Türkiye'de ilginin her geçen  gün arttığı gözlenirken filo pazarında da tercihler hibrite doğru  yönelmeye başladı. Enterprise Türkiye'nin filosuna dahil ettiği Corolla Hybrid modeli ise bu durumun en somut göstergesi olarak öne  çıkıyor.


folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

access_time08 Mayıs 2024 11:08

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak sıralandı.

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

access_time07 Mayıs 2024 16:34

Tesla'nın, Çin'deki satışları nisan ayında bir önceki yıla göre %18 düştü. En yakın rakibi BYD'nin satışlarında ise aynı dönemde %49 artış yaşandı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)