BP'den 40 yeni akaryakıt istasyonu

BP'den 40 yeni akaryakıt istasyonu

access_time13 Nisan 2013 19:46
Richard Harding: Türkiye en önemmli 5 pazarımızdan birisi. Büyüme odaklı stratejilerimizi sürdüreceğiz
BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding, en önemli 5 pazarları arasında yer alan Türkiye’de büyüme odaklı stratejiler doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
Harding, Türkiye’de 2013 yılında 40 yeni akaryakıt istasyonu açmayı planladıklarını kaydetti. Yeni geliştirilen BP Ultimate Euro Diesel ürününün tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Harding, yüzüncü yıllarını doldurdukları Türkiye’nin doğudaki enerji kaynakları ile batıdaki tüketici arasında bir köprü görevi oluşturduğunu dile getirdi. Türkiye’de büyüme odaklı stratejiler doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Harding, 2013 yılında 40 yeni akaryakıt istasyonu açacaklarını bildirdi. 2012 yılında Ar-Ge çalışmalarına yaklaşık 700 milyon dolar yatırım yaptıklarını ifade eden  Harding, “Müşterilerimize daha da fazla odaklanırken uluslararası faaliyetlerimizden elde ettiğimiz bilgileri ve deneyimi Türkiye’ye getirmeye devam edeceğiz. BP Ultimate Euro Diesel ürünümüz bu çerçevede kazandığı yeni performans ile inanıyoruz ki müşterilerimizin kaliteli ürün arayışlarına bir çözüm olacak.” dedi. BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ise yeni ürünleri BP Ultimate Euro Diesel’in motoru temizleme gücü ile diğer dizel yakıtlara kıyasla önemli oranda güç ve performans katkısı sağladığını söyledi. Güloğlu, “Müşteri araştırmalarında ‘Yakıttan beklentiniz nedir?’ diye sorduğumuzda şu cevapları aldık: ‘Kalite, performans, yakıt ekonomisi ve bakım masraflarının azalması’. İşte bizim Global Teknoloji ekibimiz de bu noktadan yola çıkarak, yakıtlarımızı araç motorlarını maksimum seviyede temizleyecek şekilde geliştirdiler.” ifadelerini kullandı. Firmanın reklam çalışmalarında rol alan sanatçı Mustafa Sandal ise reklam filmi için yeni bir şarkı bestelediğini ve BP ile çalışmalarının uzun soluklu bir şekilde devam edeceğini söyledi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD, Çin'den Conneted Car - Bağlantılı Araç ithalatını yasaklayabilir

ABD, Çin'den Conneted Car - Bağlantılı Araç ithalatını yasaklayabilir

access_time09 Mayıs 2024 07:04

ABD Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada Çin'den otonom sürüş özellikli, bağlantılı araçların ithalatını yasaklayabileceğini açıkladı.

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

access_time08 Mayıs 2024 11:08

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak sıralandı.

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)