Brabus Continental'e güveniyor

Brabus Continental'e güveniyor

access_time28 Ağustos 2013 09:31
Dünyanın en büyük uluslararası lastik tedarikçisinin geliştirdiği lastikler BRABUS'un tercihi oldu
Continental tarafından geliştirilen ContiSportContact 5 P, ContiForceContact ve ContiCrossContact UHP, Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in AMG serisi modellerinden sonra BRABUS’un da tercihi oldu.
Mercedes’in yeni çıkan her modelini modifiye etmesiyle tanınan BRABUS, yüksek performanslı ve modifiyeli spor otomobilleri için Continental lastiklerine güveniyor. Avrupa orijinal ekipman sektörünün lideri Continental tarafından geliştirilen ContiSportContact 5 P, ContiForceContact ve ContiForceContact UHP (Ultra-Yüksek Performans) lastikleri BRABUS tarafından Sedan, SUV ve coupe modelleri için tercih ediliyor. 
Hız makinesi olarak bilinen BRABUS’un sport coupe ve ultra yüksek performanslı sedan araçlarının yanı sıra Mercedes G 65 AMG modelinin modifiye edilmiş versiyonu olan 800 Widestar için de 23 inç büyüklüğündeki 305/30 ZR 23 ebatlarında ContiCrossContact UHP lastikleri kullanılıyor.
BRABUS modellerine uygun kalitede lastik geliştirirken güçlü hızlanma, yüksek hız ve direksiyon hakimiyeti konularında yüksek beklentiyle karşılaştıklarını ifade eden Continental Tuning Departmanı Yöneticisi Henry Siemons, departmanın çalışmalarını bu üstün beklentilere göre şekillendirdiğini vurgularken, Ultra-Yüksek Performans (UHP) lastiklerinin tam da bu modeller için biçilmiş kaftan olduğu görüşünde.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)