Citroen kampanya yaptı

Citroen kampanya yaptı

access_time16 Şubat 2014 10:33
Citroen ticari ve binek araçları için Şubat ayına özel fiyatlar sunuyor
Türkiye’de Bayraktar güvencesi ile satışa sunulan ve tüm ülke genelinde  50’yi aşkın satış ve servis noktasıyla hizmet veren Citroën,  Şubat  ayında  tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. 

Citroën’in binek ürün gamının lokomotif modeli olan, kendine özel dinamik stili, geniş bagaj ve iç hacmi, çevreye duyarlı ekonomik motor seçenekleri ile dikkat çeken Citroën C4 modelinde 7.000 TL’ye varan cazip fiyat indirimi tüketicileri bekliyor.  Citroën C4; dinamik tasarımı, Stop & Start teknolojisiyle sunduğu düşük yakıt tüketimi ve yüksek kalitesi ile geniş bir müşteri kitlesinin beklentilerine cevap veriyor. 

Şubat ayına özel kampanya kapsamında tüketiciler; B segmentinde farklı tasarımı ile öne çıkan  Citroën C3 modeline de 7.000 TL’ye varan indirim avantajı ile sahip olabiliyor. Citroën C3, pazarın en kompakt araçlarından birisi olarak dikkat çekiyor. 3.94 m uzunluğu, 1.71 m genişliği ve 10.2 m dönüş çapı ile şehir içi kullanımda büyük rahatlık sağlıyor. Yeni C3, kompakt bir otomobil olmasına karşın geniş kullanım alanları da sunuyor.  Arka park sensörü, bluetooth , navigasyon, arka görüş kamerası, yokuş kalkış desteği özellikleri  ile yeni C3 yüksek konfor arayan müşteriler için ideal.    

Citroën mühendisleri tarafından Dünya’nın dört bir tarafında, farklı iklim ve yol şartlarında dört milyon kilometreden fazla test edilen ve sedan pazarına yeni bir soluk getiren Citroën C- Elysée modelin de 1.500 TL’ye varan indirimler  tüketiciler ile buluşuyor. Citroën’ in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C- Elysée; ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çekiyor. 

Ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroën; ticari araç segmentinin önde gelen modeli olan ve güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Berlingo modelinde de cazip fırsatlar tüketicileri bekliyor.  Yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren Berlingo’da 3.650 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor. 

Citroën binek ve ticari araçlar,  Şubat ayı kampanya fırsatları ile Citroën bayilerinde tüketiciler ile buluşuyor. Citroën ile yeni bir başlangıç için fırsat bu Şubat!
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)