Dev ortaklık!

Dev ortaklık!

access_time14 Ekim 2014 15:05
İki Dünya devi PPG ve Mercedes-Benz’in işbirliği ile oto tamir boyalarında kalite yükselecek
Oto Tamir Boyaları sektöründe Dünya Lideri olan PPG ile Otomotiv sektörünün köklü üretici firmalarından Mercedes-Benz, Türkiye’de oto tamir boyaları alanında iş kalitesini arttırmak amacıyla işbirliği yapıyor.

Mercedes-Benz Türkiye, kaporta ve boya atölyelerinin iş kalitesini ve kârlılığını arttırmak, başarılı boya uzmanları yetiştirmek ve müşteri memnuniyetini yükseltmek amacıyla Daimler AG onaylı oto tamir boyaları tedarikçisi PPG ile çerçeve anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında PPG Türkiye, Mercedes-Benz yetkili servislerinin cazip fiyatlarla oto tamir boya ve ilgili sarf malzemelerini tedarik etmelerini, daha kaliteli eğitim ve danışmanlık hizmeti alabilmelerini sağlayacak. Ayrıca, Mercedes-Benz bünyesindeki atölyeler PPG’nin boya&kaporta atölyesi iyileştirme programları ile daha verimli çalıştırılarak maliyet en uygun seviyeye indirilecek.

PPG Oto Tamir Boyaları Ülke Müdürü Bülend Alpay, yapılan bu anlaşma ile her iki firmanın da sektördeki lider konumlarını pekiştireceğine inandıklarını söyledi. Alpay, PPG ile Mercedes-Benz arasındaki global iş ortaklığına vurgu yaparak, “Dünyanın farklı bölgelerinde başarıyla hayata geçen iş ortaklığımız Türkiye’de de ürün-hizmet kalitesinde yükseliş ve operasyonlarda verimlilik artışı sağlayacaktır” dedi.

Yapılan anlaşmanın başta son kullanıcı olmak üzere tüm taraflar için olumlu sonuçlar yaratacağını dile getiren PPG Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Çağrı Kırteler ise; PPG’nin global ölçekte birçok otomobil üreticisinin çözüm ortağı olduğunu ve 100 yılı aşan PPG birikiminin Mercedes Benz Türkiye’nin boya ile ilgili iş süreçlerinin veriminin artması için kullanılacağını belirtti. PPG Türkiye İş Geliştirme Müdürü Ulaş Ata ise, “Mercedes Benz Türkiye gibi otomotiv sektörünün büyük ve etkili bir oyuncusu ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Ata, işbirliklerini genişletmek, Türkiye’de daha geniş bir alana PPG birikimi ve kalitesini taşımak amacıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak

1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak

access_time30 Nisan 2024 00:52

Cumhurbaşkanlığı kararıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu ulaşım ücretsiz olacak.

BMW'den 2.7 milyar dolarlık elektrikli araç hamlesi

BMW'den 2.7 milyar dolarlık elektrikli araç hamlesi

access_time29 Nisan 2024 12:35

BMW, Çin'deki fabrikalarından birinde daha fazla elektrikli araç üretmek için 2,76 milyar dolar yatırım yapacak

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

YORUM YAP

YORUMLAR (0)