Euromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti

Euromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti

access_time28 Eylül 2016 12:23
Okullarında açılmasıyla trafiğin oldukça arttığı şu günlerde yola sorunsuz ve güvenle devam edebilmek, araç arızalarından kaynaklanabilecek kaza riskini en aza indirmek için neler yapmak gerekir?

Aracınıza düzenli olarak yaptıracağınız bakımlar ve kontrollerle kaza riskini en aza indirebilir, bakımı yapılmamış veya zamanında değişmemiş parçaların ileride daha büyük masraf çıkarmasını önleyebilirsiniz.

Euromaster uzmanları, yaz aylarında araçla yapılan uzun seyahatlerden sonra, kışa girmeden araç bakımının önemi konusunda sürücüleri uyarıyor: Tatil dönüşü aracınıza ücretsiz 11 Nokta Kontrolü yaptırmayı unutmayın!

11 Nokta kontrolü nedir?

11 Nokta Kontrolü, Euromaster Servis Noktaları’nda ücretsiz sunulan bir check-up sistemidir. Bu hizmet kapsamında lastikler, farlar, silecekler, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar, klima, amortisör ve ön düzen ayarı olmak üzere aracınızın tam 11 önemli noktası kontrol ediliyor ve bu kontroller için hiçbir ücret talep edilmiyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen sürücüler, Euromaster’ın internet sitesinden kendilerine en yakın Euromaster Servis Noktası bilgilerine ulaşabiliyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

ABD'den Tesla'ya soruşturma

ABD'den Tesla'ya soruşturma

access_time26 Nisan 2024 14:30

ABD'deki düzenleyici kurum NHTSA , Tesla'nın otomatik pilot hatası nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmasının yeterli olup olmadığını soruşturma kararı aldığını...

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

access_time26 Nisan 2024 13:45

Çin, eski araçlarını elektrikli ve hibrid araçlarla değiştirenlere 1.400 dolara kadar destek verecek

YORUM YAP

YORUMLAR (0)