Evlilik teklifi için E-5'i trafiğe kapadılar

Evlilik teklifi için E-5'i trafiğe kapadılar

access_time12 Ağustos 2015 22:32
İstanbul'da sevdiği kıza evlenme teklif etmek için arkadaşlarıyla E-5'i trafiğe kapatarak şov yapan magandalar yakalandı
İstanbul-Şirinevler mekiinde yolu trafiğe katapan Mehmet Z. (23) ve arkadaşlarının görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla polis harekete geçti.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Z. ve arkadaşlarını gözaltına aldı. Para cezası uygulanan ve ehliyetlerine el konulan trafik magandalarının belgelerini geri alabilmeleri için "Akli dengesi yerindedir" raporu almaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, sürücüler hakkında adli işlem yapılacağı 6 aydan 2 yıla kadar ceza alabilecekleri öğrenildi. 

İstanbul'da bir kaç gün önce kız arkadaşına çılgınca evlenme teklifi yapmak isteyen Mehmet Zehir, E-5 trafiğini alt üst etti. Zehir'in 5 arkadaşı Şirinevler mevkisinde araçlarıyla trafiği kesti. En öndeki otomobili kullanan 23 yaşındaki Mehmet Z. ise aracıyla şov yapmaya başladı. Trafiktekilerin kornaya basmasına aldırmayan Mehmet Z., çevresinde spin atarak sevgilisine evlenme teklif etti. Trafik magandaların yollarında devam etmesiyle trafik rahatladı.

MEDYADAKİ GÖRÜNTÜLER POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ
O anlar metrobüs durağında bekleyen bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerin bazı internet sitelerinde yayınlanması, polisi harekete geçirdi. İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, E-5'te terör estiren sürücülerin peşine düştü. Bahçelievler'de ikamet ettiği tespit edilen trafik magandası ve arkadaşları yakalandı. Gayrettepe'deki Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne götürülen sürücüler hakkında para cezası uygulandırken, ehliyetlerine el konuldu. 

RAPOR ALMALARI GEREKİOR, HAPİS CEZASI DA ALABİLİRLER
Sürücülerin, belgelerini geri alabilmeleri için "Akli dengesi yerindedir" raporu almaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, sürücüler hakkında adli işlem yapılacağı 6 aydan 2 yıla kadar ceza alabilecekleri öğrenildi. Sivil Trafik Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan sürücüler, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)