Fleetcorp ve Renault'tan işbirliği

Fleetcorp ve Renault'tan işbirliği

access_time22 Şubat 2017 15:16
Fleetcorp, Renault marka otomobil kiralamak isteyenlere ilişkin olarak kolaylıklar sağlıyor

Operayonel araç kiralama sektörünün lider isimlerinden Fleetcorp; Renault Filo Kiralama’nın operasyon tarafını da yöneterek 2 binden fazla müşterisine hizmet veriyor. Bu hizmet; ruhsatlandırma, finansman, satış sonrası, sigorta ve 2. eli de kapsıyor. Fleetcorp’un Renault Filo Kiralama’da 6.325 adet canlı aracı bulunuyor. Genelde B-C segment tarafında yoğunlaşan araçlar, farklı beklentileri ve ihtiyaçları rahatlıkla karşılıyor.

Fleetcorp’un Renault Filo Kiralama hizmeti, Renault marka araç kiralama yapmak isteyenlerin ihtiyaçları doğrultusunda, operasyonel kiralama alt yapısını sunarak piyasa koşullarındaki kira fiyatları ile marka amblemi altında satış sonrası hizmetleri sağlamayı kapsıyor. Fleetcorp CEO’su Dr. Barbaros ÇITMACI “Renault Filo Kiralama hizmetimiz ile iş ortaklarımız, yurt genelindeki Renault ve Dacia Showroom’larında sahip olmak istedikleri araç için, satın alma alternatifi olarak filo kiralama hizmetine de ulaşabiliyor. Bu sayede müşterimiz, görüşmesini yüz yüze yapıyor ve kiralamayı düşündüğü aracı, anlaşma yapmadan önce detaylıca inceleme fırsatı bulabiliyor. Satış sonrası (servis) hizmetlerini de markanın yetkili servislerinde yaptıracağından, profesyonel ve eğitimli Renault ve Dacia servislerinin sağlayacağı orijinal parça ile bakım ve onarımlarını yaptırabiliyor. Renault ve Dacia müşterilerinin, ihtiyaçları doğrultusunda bulundukları ildeki yetkili satıcıdan hızlı ve güvenilir hizmet almaları sağlanıyor.” diyor.
Vergi levhası olan, tüzel yapıya sahip, 3 yıl ve üzerinde faaliyet gösteren kuruluşlar, Fleetcorp’un Renault Filo Kiralama hizmetinden rahatlıkla yararlanabiliyor. Bu hizmetin sağladığı birçok avantajın keyfini çıkarabiliyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

access_time07 Mayıs 2024 16:34

Tesla'nın, Çin'deki satışları nisan ayında bir önceki yıla göre %18 düştü. En yakın rakibi BYD'nin satışlarında ise aynı dönemde %49 artış yaşandı.

200'den fazla kaza kara noktasında iyileştirme yapılacak

200'den fazla kaza kara noktasında iyileştirme yapılacak

access_time07 Mayıs 2024 12:49

Türkiye'de, önümüzdeki 4 yıl içinde 206 kaza kara noktasında iyileştirme işlemi gerçekleştirilecek.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)