Garanti ve BP’den araçta ödeme hizmeti

Garanti ve BP’den araçta ödeme hizmeti

access_time16 Kasım 2017 15:41
Garanti Bankası ve BP, BonusFlaş mobil ödeme ile müşterilerine kolaylık sağlayacak yeni bir işbirliğine imza attı

Teknolojideki gücünü BP ile birleştiren Garanti Bankası, mobil ödeme alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kartlar, kampanyalar ve ödemelerin bir arada sunulduğu Garanti kartlarına özel mobil uygulama olan BonusFlaş’a eklenen Araçta Ödeme özelliği sayesinde, BP müşterilerine aracı terk etmeden akaryakıt bedelini kredi kartıyla ödeme imkânı sunulacak. BonusFlaş’ın bu yeni özelliği, olumsuz hava koşulları veya saatin geç olması gibi herhangi bir nedenden dolayı araçtan inmek istemeyen kart sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak.

İstasyon görevlisine akaryakıt ödemesini BonusFlaş’la ödeyeceğini söyleyen Garanti müşterileri, uygulama üzerinden her pompa üzerinde bulunan istasyon ve pompa numarasını BonusFlaş ekranına girerek almak istediği akaryakıt miktarını belirleyip sadece Garanti dijital parolaları ile işlemlerini kolay, hızlı ve güvenli biçimde tamamlayabilecek. Dilerlerse kartlarında biriken bonus ve BP bonuslarını da kullanabilecekler. BonusFlaş kullanıcıları, kredi kartlarıyla anında ve kart bilgilerine ihtiyaç duymadan işlem yapabilecekler ve işlemle ilgili tüm adımlar araçtan inmeye gerek kalmadan müşterilerin kontrolünde olacak.

İşbirliği kapsamında görüş bildiren Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, “Türkiye’de ve dünyada bir ilk olan, kampanya ve kart bilgileri ile ödeme fonksiyonunu birleştiren BonusFlaş uygulaması, kullanıma sunduğumuz 2 yıllık süre içinde 4 milyonun üzerinde indirme sayısıyla Türkiye’de en çok tercih edilen finansal uygulamalardan biri oldu. Aylık 7 milyon ziyaret ve 52 milyon görüntülenme sayısının yanında, bugüne kadar yaklaşık 12 milyon kampanya katılımının gerçekleştirildiği BonusFlaş, müşterilerimiz için ne denli faydalı, ihtiyaca cevap veren ve değer yaratan yenilikçi bir ürün olduğunu kanıtladı. BonusFlaş ile şimdi de BP ile çok önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. Uygulama üzerinden araçta ödeme çözümümüz sayesinde, bundan böyle BonusFlaş kullanıcıları, Türkiye’nin en yaygın akaryakıt istasyon ağlarından birine sahip BP istasyonlarında, araçlarından inmeden, BonusFlaş uygulaması üzerinden birkaç saniye içinde hızlı, kolay ve güvenli ödemenin konforunu yaşayacak. Garanti Bankası olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen ise Türkiye’nin BP için en önemli pazarlar arasında yer aldığını ve 106 yıldır Türkiye’de faaliyet gösterdiklerini belirterek, şu açıklamalarda bulundu: “Her geçen yıl istasyon sayımızı artırıyor ve istikrarlı büyümemize teknolojik yatırımlar ve inovatif işbirliklerimizle devam ediyoruz. Garanti Bankası işbirliğiyle müşterilerimize özel geliştirilen Araçta Ödeme Hizmeti de bu yenilikçi bakış açısı için iyi bir örnek teşkil ediyor. Pazarda farklı sektörlerle yapacağımız stratejik işbirlikleri ile tüketicilerimize yeni heyecanlar ve inovatif yaklaşımlar sunmayı hedefliyoruz.”

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)