Gaz panelvan ve minibüs üretimine başlıyor

Gaz panelvan ve minibüs üretimine başlıyor

access_time05 Haziran 2015 14:55
GAZ Ticari Araçlar Türkiye, panelvan ve minibüs üretimine de başlıyor
Rusya'nın en büyük ticari araç markası olan ve Mersa Otomotiv Distribütörlüğü'nde Türkiye'de de üretim yapan GAZ, Gazelle Next'in tek ve çift kabin kamyonetlerinden sonra panelvan ve minibüs versiyonlarını da üretmeye başlayacak. 2015 yılının son çeyreğinde 9,5 m3,11,5 m3 ve 13,5 m3 olmak üzere 3 tip panelvanın yanı sıra 9 kişilik,14 kişilik ve 16 kişilik minibüsler de Sakarya'daki fabrikasında üretilip Türkiye pazarına sunulacak. Çok amaçlı, her türlü yük ve yolcu taşımaya yönelik olarak üretilecek van ve minibüs serisi, yine avantajlı fiyatları, düşük işletme maliyeti, 3 yıl veya 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı ve yakıt ekonomisine sahip olacak.

Euro 5 normlarına uygun, 150 beygirlik güçlü Cummins turbo 2,8 lt. dizel motor, ZF direksiyon sistemi, Bosch ABS fren sistemi, Tırsan Kardan, HL Jantaş, Lassa gibi dünyaca ünlü yerli ve yabancı komponentlerle üretilecek olan Gazelle Next panelvan ve minibüsler, kolay sürüş imkanı ile her türlü ağır yol koşullarına uyumuyla dikkat çekecek. Sürücü ve yolcu rahatlığını sağlayan ferah iç kabin imkanı sunan Gazelle Next, konforu ve fonksiyonel teknik çözümleri ile de tüm beklentileri karşılayacak. Hidrolik direksiyonu, ısıtmalı-elektrikli dikiz aynaları, hız sabitleyici, joystick vites ve yol bilgisayarı ile Gazelle Next van ve minibüs serisi en gelişmiş teknolojik donanımlarıyla öne çıkacak. Mersa Otomotiv tarafından Sakarya'da üretilen Gazelle Next ticari araçlar, Türkiye'deki 25 bayi ve 44 yetkili servis ile hizmet sunuyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak

1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak

access_time30 Nisan 2024 00:52

Cumhurbaşkanlığı kararıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu ulaşım ücretsiz olacak.

BMW'den 2.7 milyar dolarlık elektrikli araç hamlesi

BMW'den 2.7 milyar dolarlık elektrikli araç hamlesi

access_time29 Nisan 2024 12:35

BMW, Çin'deki fabrikalarından birinde daha fazla elektrikli araç üretmek için 2,76 milyar dolar yatırım yapacak

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

YORUM YAP

YORUMLAR (0)