Geleceğin ayak izleri

Geleceğin ayak izleri

access_time16 Eylül 2013 10:20
Frankurt Otomobil Fuarı'nda yeni modeller kadar konsept araçlar da dikkat çekiyor...
Frankfurt Otomobil Fuarı’nda hemen yollara çıkacak yeni modeller kadar, markaların tasarım ve teknolojide izleyecekleri yolu gösteren konsept araçlar da ilgi topladı.
FORD’DA KONFORUN ADI
Ford’un fuarda ilk kez sergilediği Mondeo Vignale Konsept modeli, markanın yakın gelecekteki planlarını yansıtıyor. Aracın iç mekanına girildiğinde göze çarpan yüksek kalite, işçilik ve kişiye özel kullanım özellikleriyle birlikte gelişmiş teknoloji kullanımı Vignale konseptinin ana hatlarını oluşturuyor. 20 inç jantları, koltukları, yoğun gerçek deri kullanımı ve özel gövde boyası seçeneklerine sahip konseptin ilk uygulaması Mondeo SW versiyonu üzerine yapılmış. Araçta Ford’un bilgi ve eğlence sistemleri ile gelişmiş navigasyon uygulamaları da bulunuyor. Bundan sonra Ford’un en lüks versiyonları arasında Vignale adını oldukça sık duymaya başlayacağız.
VOLVO XC90 HABERCİSİ
Volvo’nun fuarda sergilediği şık tasarımlı Concept Coupe çalışması, 2014 yılında yollara çıkacak XC90’nın nasıl olacağına dair güçlü izler barındırıyor. LED’li farları, geniş hava ızgarasıyla güçlü bir görüntü sergileyen konsept araç, markanın sportif unsurlara daha fazla yer vereceğini de hissettiriyor. Aynı zamanda Volvo’nun yakın gelecekteki tasarım anlayışını da gözler önüne seren modelin önemli bir değişikliğe uğramadan yollara çıkması bekleniyor.
Volvo Car Group Tasarım Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Ingenlath, fuarda aracın tasarım özelliklerinin korunarak yeni modellere aktarılacağını ve diğer modellerde de benzer özelliklerin kullanılacağını açıkladı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Nissan SUV segmentinde lider

Nissan SUV segmentinde lider

access_time06 Eylül 2014 11:12

Nissan yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor

Amerikalılar otomobillerini seçti

Amerikalılar otomobillerini seçti

access_time26 Şubat 2014 06:54

Genel sıralamada en iyi otomobil Tesla Model S seçildi

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

access_time06 Ocak 2014 09:16

Satış rekorları kıran otomobile yeni yılda gelen vergi artışı, sektörü zora soktacak gözüküyor...

2016'ya kadar 23 yeni model

2016'ya kadar 23 yeni model

access_time27 Aralık 2013 13:00

Pazarın önemli oyuncularından Opel, son yıllardaki büyümesini devam ettirerek binek pazarında kaybettiği kanı geri kazanmaya devam ediyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)