Gün sayıyor! Ekim'de Türkiye'de

Gün sayıyor! Ekim'de Türkiye'de

access_time26 Eylül 2014 12:00
Porsche’nin ilk SUV modeli olan Cayenne, daha dinamik ve verimli versiyonlarıyla ekimde Türkiye pazarına girecek
Al­man lüks spor oto­mo­bil üre­ti­ci­si Pors­che, bü­yük bir risk ala­rak ge­liş­tir­di­ği SUV mo­de­li Ca­yen­ne ile oto­mo­tiv pa­za­rın­da önem­li bir ba­şa­rı el­de et­ti.

579 bin adet­lik sa­tış ilk kez 2002 yı­lın­da pa­za­ra su­nu­lan araç, bu­gü­ne ka­dar iki nes­liy­le dün­ya ge­ne­lin­de 579 bin adet­lik sa­tış ra­ka­mı­na ulaş­tı. Kı­sa bir sü­re ön­ce mak­yaj­la­nan araç, ye­ni­le­nen ta­sa­rı­mı ve tek­no­lo­ji­siy­le da­ha di­na­mik ve da­ha ve­rim­li bir sü­rüş va­de­di­yor. Ta­ma­men ye­ni­le­nen ön göv­de­si, ız­ga­ra­sı, mo­tor ka­pa­ğı ve ön tam­pon­da yer alan ha­va gi­riş­le­ri ara­ca da­ha di­na­mik bir du­ruş ka­zan­dı­rı­yor. Ca­yen­ne ve Ca­yen­ne S mo­del­le­ri­ni bir ön­ce­ki ne­sil­den ayı­ran 4 nok­ta­lı gün­düz sü­rüş far­la­rı, Bi-Xe­non far­lar, ana far­la­rın al­tın­da bu­lu­nan ye­ni ay­dın­lat­ma mo­dül­le­ri ve ye­ni­le­nen ız­ga­ra dik­kat çe­ki­yor.

6.6 Dizelin tüketimiPors­che, ta­sa­rım ka­dar mo­tor tek­no­lo­ji­si­ni de ge­liş­tir­miş. Ca­yen­ne Die­sel mo­de­li­nin 262 bey­gir güç üre­ten 3 lit­re­lik V6 mo­to­ru 100 ki­lo­met­re­de or­ta­la­ma 6.6 lit­re ya­kıt tü­ke­ti­yor.  4.2 lit­re­lik V8 mo­to­ra sa­hip Ca­yen­ne S Die­sel ise 385 bey­gir gü­cün­de.

Start-Stop standart Ca­yen­ne Tur­bo mo­de­li bu mo­del­ler­den fark­lı ola­rak da­ha ge­niş ız­ga­ra­sı, LED ve sis far­la­rı ile ayırt edi­li­yor. Ye­ni Ca­yen­ne, ge­liş­ti­ri­len Au­to Start-Stop ve ısı yö­ne­ti­mi sis­tem­le­ri ile bir ön­ce­ki mo­del­le­re gö­re da­ha ve­rim­li bir ya­kıt tü­ke­ti­mi­ne sa­hip. 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

 Trafik sigortasında azami prim düzenlemesi

Trafik sigortasında azami prim düzenlemesi

access_time09 Mayıs 2024 14:37

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigortasında haziran ayında uygulanacak azami prim artışını yüzde 3,25 olarak belirledi. ...

Nissan kârını yüzde 92 artırdı

Nissan kârını yüzde 92 artırdı

access_time09 Mayıs 2024 12:58

Nissan'ın mart ayına kadar olan mali yıl kârı %92 artışla 426,6 milyar yene (2,7 milyar dolar) yükseldi

 Ağır ticari araç pazarında daralma

Ağır ticari araç pazarında daralma

access_time09 Mayıs 2024 12:21

2024 yılı Nisan ayı ağır ticari araç pazarı 2024 yılı Nisan ayına göre %26 azalarak 2.795 adet oldu.

Fahri Trafik Müfettişliği şartlarında değişiklik!

Fahri Trafik Müfettişliği şartlarında değişiklik!

access_time09 Mayıs 2024 10:07

İçişleri Bakanlığı, Fahri Trafik Müfettişi olmak isteyen ve olan kişilere yönelik yeni düzenlemeler yapıldığını açıkladı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)