Honda'nın elektrikli ilk modeli görücüye çıktı

Honda'nın elektrikli ilk modeli görücüye çıktı

access_time29 Ekim 2017 17:35
Elektrikli otomobillere yatırım yapan markalara Honda da eklendi. 2019 yılında Urban EV'yi piyasaya sürecek olan şirket, hemen arkasından diğer modelleri ile de pazardaki yerini alacak.

Honda'nın tasarım ekibinin başındaki isim olan Makoto Iwaki, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çok sayıda yeni elektrikli modelin lansmanını yapacaklarını açıkladı.

İlk elektrikli otomobili Urban EV'yi önceki aylarda Frankfurt'ta düzenlenen fuarda görücüye çıkaran Honda, halen devam eden Tokyo'daki fuarda ise Honda Sports EV'nin konsept modelini gün yüzüne çıkardı.

Honda Sports EV, markanın önümüzdeki dönemdeki elektrikli spor otomobillerinin tasarımları hakkında da önemli ipuçları veriyor. Ancak Japon üretici, bu aracın ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda şimdilik bir yorum yapmıyor.

HİÇ ELEKTRİKLİ ARACI YOK

Iwaki, Autoekspress'e yaptığı açıklamada, "Zamanlama ile ilgili kesin bir şey söyleyemem ancak çok daha fazla elektrikli araç konsepti olabileceğini söyleyebilirim" dedi.

Piyasada tamamen elektrikli hiç bir otomobili olmayan Honda, ilk elektrikli aracını 2019 yılında pazara sürecek.

Bu araç, retro tasarımı ile dikkat çeken ve ilk kez Frankfurt'ta görücüye çıkan Urban EV Süpermini olacak.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

ABD'den Tesla'ya soruşturma

ABD'den Tesla'ya soruşturma

access_time26 Nisan 2024 14:30

ABD'deki düzenleyici kurum NHTSA , Tesla'nın otomatik pilot hatası nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmasının yeterli olup olmadığını soruşturma kararı aldığını...

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

access_time26 Nisan 2024 13:45

Çin, eski araçlarını elektrikli ve hibrid araçlarla değiştirenlere 1.400 dolara kadar destek verecek

YORUM YAP

YORUMLAR (1)

  • Honda30 Ekim 2017 10:17Honda önce yeni modellerdeki göçük problemini cozsun.yakinnda binlerce kişi mahkemelere gidecek.

    (%0) (%0)