Hyundai marka değerini 17 milyar dolara çıkardı

Hyundai marka değerini 17 milyar dolara çıkardı

access_time04 Kasım 2022 12:58
Hyundai, marka değerini bir önceki yıla göre yüzde 14 artırarak 2022'de 17,3 milyar dolara ulaştığını açıklarken aynı zamanda en iyi 40 marka arasındaki yerini de korudu.

Otomotiv pazarındaki yeni modelleri ve teknoloji alanındaki yatırımlarıyla sürekli olarak ön planda olan Hyundai, marka değeriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Hyundai Motor Company, Interbrand’in araştırma sonuçlarına göre; art arda ikinci yıl küresel marka değerinde 35’inci sıraya yerleşirken, üst üste sekizinci yılını da ilk 40'a girerek tamamladı. Dünyaca ünlü Interbrand'ın bu değerlendirmesiyle birlikte şirketin elektrikli araçlara yönelik stratejik çalışmaları da gelecekteki mobilite vizyonunu genişletmesi açısından önemli rol oynadı.

Interbrand, Hyundai’nin marka değerini de bir önceki yıla göre yüzde 14 artırarak 2022'de 17,3 milyar dolara ulaştığını açıklarken aynı zamanda en iyi 40 marka arasındaki yerini de korumuş oldu. Lüks ve premium rakipler hariç, otomotiv markaları arasında en hızlı büyüme gösteren Hyundai’nin EV modelleri, bu önemli başarıyı göstermesinde kilit rol oynadı.

Hyundai'nin günden güne büyüyen IONIQ serisi ise giderek daha rekabetçi hale gelen EV segmentine yenilikçi teknolojiler ve heyecan verici tasarımlar getirdi. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde de satışa sunulan IONIQ 5, Hyundai'nin gelecekteki EV modelleri için tasarım ve teknoloji yönünü de belirliyor.

Hyundai, gelecek odaklı teknolojilerinin yanı sıra proaktif çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) girişimleriyle de marka güvenilirliğini ve empatisini sürekli olarak artırmaya devam ediyor.

Hyundai robotlar için 400 milyon dolar harcayacak

 

Hyundai, ABD'ye 10 milyar dolar yatırım yapacak

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)