İşte Arda Turan'ın yeni oyuncağı

İşte Arda Turan'ın yeni oyuncağı

access_time01 Aralık 2017 08:50
Barcelona, sponsporlarından biri olan Audi'nin yeni araçlarını tanıttı. Firma, yıldız futbolculara yeni modellerinden bazılarını hediye etti. Yıldız isimler bu arabaları seçtiler...

Dünyaca ünlü Alman otomobil markası Audi, Barcelona’nın yıldız futbolcularına son model araçlarından hediye etti. Bir hafta önce Real Madrid’in yıldız isimlerine yeni araçlarından dağıtan Alman firma, El Clasico’nun Katalonya cephesini de es geçmedi.

Lionel Messi Audi’nin RS6 isimli modelini tercih ederken Luis Suarez de aynı modelin farklı bir rengini seçti. İki oyuncu hücumdaki uyumlarını araç zevklerinde de göstermiş oldu. En güçlü araç olan Audi R8 Spyder V10 5.2 FSI Quattro isimli aracı Alexis Vidal alırken Sergio Busquets Audi R8 Plus’ı tercih etti. Son zamanlarda kadroda kendine yer bulamayan Arda Turan da Audi tarafından unutulmadı.

Milli futbolcunun tercihi Audi Q7 Sport 3.0 TDI Quattro olurken Arda haricinde 7 isim daha aynı aracın farklı renklerinden tercih etti. Geçen hafta Real Madrid için yapılan etkinlikte ise Cristiano Ronaldo, Audi RS7 Sportback 4.0 TFSI Quattro Panther Black modelini tercih etmişti.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

access_time08 Mayıs 2024 11:08

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak sıralandı.

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

access_time07 Mayıs 2024 16:34

Tesla'nın, Çin'deki satışları nisan ayında bir önceki yıla göre %18 düştü. En yakın rakibi BYD'nin satışlarında ise aynı dönemde %49 artış yaşandı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)