Jeep Grand Cherokee görücüye çıktı

Jeep Grand Cherokee görücüye çıktı

access_time01 Temmuz 2011 14:40
Otomotiv sektörü, iş dünyası, sanat ve cemiyet yaşamından ünlü isimler, Çiftkurtlar’ın Yeni Jeep Grand Cherokee lansmanında buluştu

Otomotiv sektörü, iş dünyası, sanat ve cemiyet yaşamından ünlü isimler, Çiftkurtlar’ın yeni Jeep Grand Cherokee lansmanında buluştu… Tamer Karadağlı, Seren Serengil, Neslihan Yargıcı, Ahu Tuğba, Ertekin Dinçay, Ercan Akın gibi isimlerin katıldığı lansmanda konuklar sahnede Mehmet Çelik ve Çiftkurtlar ile ilgili anılarını da paylaştılar.

Maslak Çiftkurtlar Plaza’da gerçekleşen lansmanda bir konuşma yapan Şahin Mehmet Çelik; “Çiftkurtlar olarak, rahmetle andığımız babam Necdet Çelik’in otomobillere gönül vermesiyle başlayan ve bugün sizler tarafından “güven” ve “kalite” dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olmak şerefine ulaştığımız bu yolculukta 60 yılımızı doldurduk. 10 yaşında bir çocuğun babasına hayranlığı ile başlayan otomobil sevdam, sizlerle tanışmama, buluşmama ve uzun yıllar sürecek dostluğumuza vesile oldu.
Kurulduğumuz ilk günden bugüne büyük bir emekle, siz değerli müşterilerimizin teveccühüyle ve inançla elde ettiğimiz; her fırsatta büyük bir gururla ifade ettiğimiz bu güveni, bizi bugüne getiren, yarın da daha güçlü biçimde var olacağımız düşüncesinin en güçlü dayanağı sayıyoruz” diye konuştu.

Şahin Mehmet Çelik; “bugün, Çiftkurtlar ailesine katılan yeni Jeep Grand Cherokee ile yepyeni bir heyecan yaşıyoruz. Gözalıcı şıklığı, kalitesi ve güvenilirliği ile yine gözbebeği markalarımızdan olan Jeep Grand Cherokee, yeni modeliyle de otomobilseverlerin gözdesi olurken aynı zamanda sektörde fark yaratacak” diyerek sözlerini sürdürdü.

Lansmanda yeni Jeep Grand Cherokee hakkında teknik bilgi veren Crysler Jeep Ticaret AŞ Bayi Yönetim-Pazarlama İletişimi Sorumlusu Erhan Erder, aracın bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi atletik bir yapıya sahip olduğunu, tasarımı, teknolojisi, konforu ve güvenliği ile öne çıktığını belirtti.

Yeni Jeep Grand Cherokee lansmanı, kokteylin ardından Aşkın Arsunan Blue Print Project orkestrasının verdiği canlı müzik ziyafeti ile sona erdi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)