Kaza yaptıran araçta 'sahte plaka' şüphesi

Kaza yaptıran araçta 'sahte plaka' şüphesi

access_time15 Mayıs 2014 17:39
Geçtiğimiz hafta içerisinde makas atarak D100 karayolunda ilerleyen otomobille ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı
Geçtiğimiz hafta, D 100 Karayolu’nda makas atarak ilerleyen sürücünün yol açtığı kazanın görüntüleri büyük tartışmaya yol açtı. Plaka bilgileri, aracın Ankara’daki bir Rent a Car firmasına ait olduğunu ortaya koydu. Ancak şirket sahibi, aynı plakaya sahip araçlarının hiç kiralanmadığını, plakanın kopyalanmış olma ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.

7 Mayıs günü saat 18:00 sularında D 100 Karayolu Kartal mevkii Ankara yönünde hareket eden bir sürücünün yol açtığı kazanın görüntüleri tepkilere yol açtı. Başka bir sürücünün kamerasının kaydettiği görüntülerde, makas atarak ilerleyen lüks otomobil, aralarında geçtiği araçlara çarparak yol aldığı görüldü. İki kişinin hafif yaralanmasına yol açan sürücünün kullandığı aracın plaka bilgileri üzerindeki sorgulama dikkat çekici bir bilgiyi ortaya çıkardı.Lüks otomobilin ruhsat tarihi 20 Şubat 2014. Otomobil, banka kredisi ile alınmış. Otomobilin kayıtlı olduğu şirketin ise Lazer Tur Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama ve Dış Ticaret (Lazer Tur) şirketi. Lazer Tur’un sahibi İsmail Karcı, ilgili plakaya sahip otomobilin halen kendilerinde olduğunu ifade ederek “Ben şuan sizinle konuşurken, aracı görüyorum. Evet bu plakaya sahip araç. Bizim, banka kredisi ile almıştık. Bir müşterimize kiralamak için aldık, ancak bir sorun çıktı ve aracı kiralayamadık ve elimizde kaldı. Bizim otomobil henüz 23 kilometrede. Yani ana bayiden bize geldiği süreçte kastettiği mesafe kadar bu. Hiç kimseye de kiralanmadı. Aklımıza tek bir olasılık geliyor, bu plaka kopyalanmış olmalı. Biz de suç duyurusunda bulunacağız” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)